Luxueus en duurzaam Precious

Donderdag 20 augustus 2020

Duurzaam design, organische dessins en gelaagde structuren in vloeren zijn volgens Desso Tarkett een nieuw trend. Hier speelt het bedrijf op in met het vloerkleed Precious, waarin inspiratie uit een rijk verleden te zien is.
Luxueus en duurzaam Precious
Luxueus en duurzaam Precious Luxueus en duurzaam Precious

Vloerkleed Precious is volgens Tarkett een echte eyecatcher, gemaakt van 100% gerecyclede Econyl® garens afkomstig van o.a. oude visnetten uit de oceaan. Het ontwerp is geïnspireerd op authentieke kleuren uit de tijd van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV: van groene koperen daken van het paleis van Versailles tot modisch blauw met goud uit de luxe slaapkamer van Marie Antoinette.

 

Het Precious vloerkleed is verkrijgbaar in twee dessins, Precious Moments en Precious Day, en vier kleuren met een standaardformaat van 200 x 300 cm. De gelaagdheid in de structuur van het kleed geeft extra volgens de fabrikant extra comfort en tactiliteit. Ook heeft het vloerkleed een subtiele glans.

 

Precious Moments (foto 3) heeft aardse kleuren en het dessin doet denken aan ertsaders. Het ontwerp kent een natuurlijke verloop van donkerbruin naar mineraal grijs. Van bovenaf lijkt het vloerkleed Precious Day (foto 1 en 2) een door de zon opgewarmd stuk woestijngrond met opengebarsten zand- en steenlagen die op natuurlijke wijze een grafisch patroon maken. Het kleed heeft een hoog-laag structuur en is beschikbaar in nude en perzik tinten. Ook een kleurcombinatie uit de beroemde slaapkamer van Marie Antoinette komt terug in dit dessin, goud en een bijzondere kleur blauw.

 

Desso Tarkett is de komende Vakdagen van 13-15 september (zondag t/m dinsdag) en 21-22 september (maandag + dinsdag) te vinden in DWI (De Woonindustrie) in NIeuwegein. N.B. Bij bezoek graag voorregistreren met timeslots!Links

www.dessotarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #precious, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand ge´ntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden