Liefde voor dessins bij Artex

Dinsdag 30 juni 2020

Artex houdt van dessins, zo zegt de Hunter-Douglas dochter in zijn nieuwsbrief. Gedrukt, geweven of zelfs ausgebrennt. Artex kent een breed scala aan tekeningen en patronen. Zij zijn allemaal van eigen hand, gewoon Dutch design.
Liefde voor dessins bij Artex
Liefde voor dessins bij Artex Liefde voor dessins bij Artex

Artex levert stoffen binnen de labels stoffenlabels De Ploeg, Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure. De doeken van Artex zijn volgens het bedrijf doeken met een ziel, doordat de ontwerpers er hun hart en ziel in leggen.

 

Scape (foto 1) is een van de stoffen van De Ploeg. Het is een gordijnstof met een uitgesproken dessin bestaande uit grote, speelse kleurvlakken en vormen met een Scandinavisch uiterlijk. Scape is gedrukt op gronddoek Ode, een dicht polyester FR kwaliteit met een natuurlijk uiterlijk.

 

De dessins uit de collectie van Artelux linken vaak naar de natuur. Deze inspiratie is verfijnd door te kijken naar de Nederlandse schilderkunst. De laatste Artelux collectie is geïnspireerd op ‘het Hollandse landschap’ zoals in de oude schilderkunst terug te vinden is. Meer (foto 2) is er in drie kleurvarianten. Als je naar de tekening kijkt zie je de zee, het strand en de lucht van de hand van één van de Hollandse Meesters. De kleuren, de nuances van de lucht, de structuren van het strand.

 

Moderne architectuur, strakke lijnen, harde materialen en het stadse leven hebben aan de basis gestaan van ausbrenner I AM 6956 van Loft 79. Een repeterend patroon van ramen in een futuristisch gebouw, de strakke lijnen van een imposante brug of een tegel op straat in de grote stad zijn terug te zien in de stoffen van het merk. Zie hier deze stof bewegen....Links

www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.youredition.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden