Lola, lo-lo-lo-lo-lola

Dinsdag 30 juni 2020

Luziferlamps, kortweg Lzf Lamps, is de Spaanse verlichtingsfabrikant van de nieuwe Lola collectie die in september uitkomt.
Lola, lo-lo-lo-lo-lola
Lola, lo-lo-lo-lo-lola Lola, lo-lo-lo-lo-lola Lola, lo-lo-lo-lo-lola Lola, lo-lo-lo-lo-lola Lola, lo-lo-lo-lo-lola

Zoals wellicht bekend produceert LZF Lamps handgemaakte lampen uit echt houtfineer. De nieuwste aanvulling op de collectie is nu aangekondigd en genaamd naar een bekende song van The Kinks: Lola!

Lola is ontworpen door de Ierse ontwerper Ray Power (foto 1) die reeds sinds 1998 voor Lzf werkt. Zo zijn ook de bekroonde Air (2008) en Link (2007) van zijn hand. De Lola zal verkrijgbaar zijn als wand-, hang-, tafel- en vloerlamp met verschillende poten (marmer en metaal) en met kappen in verschillende doorsneden en tinten, zoals ivoorwit, natuurlijk berken en grijs.

De armaturen zijn bedoeld voor Led-lichtbronnen die alleen zijn meegeleverd in de hang- en wandlampen. In de vloer- en tafellampen zit in de voedingskabel een dimmer verwerkt. In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.




Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, award, prijs, design award, design, #lzflamps, #illum, #lola, #luziferlamps, #raypower

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Nieuwe directeur Light + Building
De volgende editie van de biŽnnale Light + Building in 2022 staat onder de hoede van een nieuwe directeur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden