Vijfde generatie Cornille

Maandag 29 juni 2020

Corinille uit Veurne is op en top een familiebedrijf. Van generatie op generatie werd de winkel overgedragen én uitgebreid. Inmiddels is de vijfde generatie al actief in het Vlaamse bedrijf.
Vijfde generatie Cornille

Cornille is trots op zijn lange, gevestigde traditie. Deze gaat terug tot het begin van de vorige eeuw, toen Emiel Cornille en zijn echtgenote Lazarie in 1905 van start gingen met een interieurzaak in de Nieuwstraat 17 te Veurne. Ze confectioneerde er vooral gordijnen, maar ook matrassen en zelfs ‘beddenbakken met veren’, de boxspring avant la lettre. Inmiddels biedt het bedrijf een totaal aanbod, van raambekleding tot vloerbekleding, slaapcomfort tot wandbekleding.

  

De vijfde en jongste generatie van Cornille is Carmen Cornille, de dochter van Frank Cornille en Nelly. Samen met haar ouders verwelkomt ze de klanten in de showroom. Haar kennis heeft ze overgeërfd van alle generaties die haar voor gingen. Ook haar man Oscar is een bekend gezicht in de zaak. Hij startte als 19-jarige verkoper voor Cornille's beddenmerk Nill Spring

Corinille uit Veurne is op en top een familiebedrijf. Van generatie op generatie werd de winkel overgedragen én uitgebreid. Inmiddels is de vijfde generatie al aanwezig in het Vlaamse bedrijf.Links

www.cornille.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, woonwinkel, detaillist, familiebedrijf, karpetten, textiel, slaapkamer, bed, bedtextiel, matras, kussen, raamdecoratie, raambekleding, gordijnen, wandbekleding, behang, #cornille, #nillspring

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Ontwerpwedstrijd IMM digitaal
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden