Lampen van Bobo Sperlein

Donderdag 06 juli 2023

Bodo Sperlein heeft onlangs twee exclusieve collecties voor LZF onthuld, die voor het eerst te zien waren op Euroluce 2023.
Lampen van Bobo Sperlein
Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein Lampen van Bobo Sperlein

Bodo Sperlein is de eigenaar van het gelijknamige Bodo Sperlein Ltd, een in Londen gevestigd strategisch creatief adviesbureau. De studio werkte al voor luxemerken zoals Dior, Swarovski, en Mulberry. Nu werkt de designer ook samen met de Spaanse verlichtingsfabrikant Lzf Luziferlamps.

 

Osca is een lamp die een eerbetoon is aan de opmerkelijke reis van Oscar Niemeyer. De kubistische stijl toont in elkaar grijpende bogen van houtfineer, wat de lamp een unieke, sculpturale vorm geeft. Het armatuur is er als hangend model en als tafellamp.

 

De Voliere kroonluchter brengt de klassieke art-decostijl uit de jaren 1920 naar het moderne tijdperk. De zorgvuldig vervaardigde houtfineerlagen hebben een bijzondere gelijkenis met zachte veren en zijn volgens Lzf een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het Franse art deco verlichtingsontwerp.

 

Lzf wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum.Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #Luziferlamps, #illum, #illumkunstlicht

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden