Kunststof Meneer Kozijn

Donderdag 24 december 2020

[Sponsored artikel] - Meneer Kozijn is leverancier van kunststof kozijnen. Voor het vervangen van houten kozijnen voor kunststof of het plaatsen van nieuwe kunststof deuren en ramen.
Kunststof Meneer Kozijn

Meneer Kozijn heeft een hoofdkantoor en showroom in Houten en drie verkoopkantoren: Oost in Borculo, West in Barendrecht en Noord in Drachten. Het bedrijf levert een kunststof raamkozijn met een profiel dat een hoge thermische isolatie (Uw = 0,89 W/m2K) combineert met een hoog akoestisch niveau en een betrouwbare werking, zo belooft het bedrijf. Daarnaast hebben de kozijnen een elegant en modern design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kozijnen van Meneer Kozijn worden uitgerust met betrouwbaar hang- en sluitwerk van het Duitse merk Maco. Veel standaardmaten kunnen uit voorraad geleverd worden, maar zelfs maatwerk kan zonder meerprijs en met zeer snelle levertijden besteld worden.

De kozijnprofielen hebben een inbouwdiepte vanaf 70 mm en hebben een interne versterking met gegalvaniseerd staal. Ze zijn opgebouwd volgens de vijf-kamer technologie, wat zorgt voor een uitstekende isolatie. Dat is mede mogelijk door speciaal gevormde en onzichtbaar gemonteerde EPDM-afdichtingen die ook bij langdurig gebruik optimale isolatie garanderen.

In de profielen is toepassing van verschillende soorten ramen mogelijk, waaronder ook dubbel- of driedubbel glas. Het kunststof is in een grote hoeveelheid kleuren beschikbaar, het combineren van kleuren is eveneens mogelijk.

Naast profielen zijn ook kunststof deuren en kiep- en schuifpuien bij Meneer Kozijn te koop. Net als de kozijnen hebben ook deze producten een modern uiterlijk met afgeronde profiellijnen en bieden een hoge mate van inbraakbeveiliging met een drie- of een vijfpunts sluiting met automatische deurvergrendeling. Tevens zijn ze voorzien van een multi-kamer profiel en een innovatief afdichtingssysteem, die samen voor een uitstekende warmte-isolatie zorgen en dus energie besparen. Alle deuren zijn uit te voeren met diverse soorten glas, handgrepen of deurknoppen.

Tenslotte is het goed om te melden dat kunststof deuren duurzaam, onderhoudsarm en veilig zijn. Zo vat kunststof niet snel vlam en werkt daardoor brandvertragend. Daarnaast is kunststof voordelig in vergelijking met de houten of aluminium varianten: bij de aanschaf, maar ook in het onderhoud.

[sponsored artikel]Links

www.meneerkozijn.nl

Tags

Kunststof, kozijn, deur, kiep, kantel, deur, pui, schuif, profiel, meneer kozijn, houten, #meneerkozijn

Gerelateerd nieuws
Inspiratie op Incoda
De stemming tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) was op de tweede beursdag, maandag 13 september, opgetogen. De bezoekers en exposanten waren duidelijk blij dat het weer mogelijk was om elkaar in het echt te ontmoeten.
lees verder
Nieuwbouwwoning inrichten in 5 stappen
[Sponsored artikel] - De oplevering van een nieuwbouwwoning kan wel een jaar tot anderhalf jaar duren en dan kan het inrichten beginnen. Hierbij vijf tips.
lees verder
Auto opladen voor je woning
[Sponsored artikel] - Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch. Niet alleen haarden, kookplaten en fietsen, maar k voor elektrische autos. Naast openbare laadpalen is het toch ook wel handig om die thuis te kunnen laden.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden