Kunststof Meneer Kozijn

Donderdag 24 december 2020

[Sponsored artikel] - Meneer Kozijn is leverancier van kunststof kozijnen. Voor het vervangen van houten kozijnen voor kunststof of het plaatsen van nieuwe kunststof deuren en ramen.
Kunststof Meneer Kozijn

Meneer Kozijn heeft een hoofdkantoor en showroom in Houten en drie verkoopkantoren: Oost in Borculo, West in Barendrecht en Noord in Drachten. Het bedrijf levert een kunststof raamkozijn met een profiel dat een hoge thermische isolatie (Uw = 0,89 W/m2K) combineert met een hoog akoestisch niveau en een betrouwbare werking, zo belooft het bedrijf. Daarnaast hebben de kozijnen een elegant en modern design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kozijnen van Meneer Kozijn worden uitgerust met betrouwbaar hang- en sluitwerk van het Duitse merk Maco. Veel standaardmaten kunnen uit voorraad geleverd worden, maar zelfs maatwerk kan zonder meerprijs en met zeer snelle levertijden besteld worden.

De kozijnprofielen hebben een inbouwdiepte vanaf 70 mm en hebben een interne versterking met gegalvaniseerd staal. Ze zijn opgebouwd volgens de vijf-kamer technologie, wat zorgt voor een uitstekende isolatie. Dat is mede mogelijk door speciaal gevormde en onzichtbaar gemonteerde EPDM-afdichtingen die ook bij langdurig gebruik optimale isolatie garanderen.

In de profielen is toepassing van verschillende soorten ramen mogelijk, waaronder ook dubbel- of driedubbel glas. Het kunststof is in een grote hoeveelheid kleuren beschikbaar, het combineren van kleuren is eveneens mogelijk.

Naast profielen zijn ook kunststof deuren en kiep- en schuifpuien bij Meneer Kozijn te koop. Net als de kozijnen hebben ook deze producten een modern uiterlijk met afgeronde profiellijnen en bieden een hoge mate van inbraakbeveiliging met een drie- of een vijfpunts sluiting met automatische deurvergrendeling. Tevens zijn ze voorzien van een multi-kamer profiel en een innovatief afdichtingssysteem, die samen voor een uitstekende warmte-isolatie zorgen en dus energie besparen. Alle deuren zijn uit te voeren met diverse soorten glas, handgrepen of deurknoppen.

Tenslotte is het goed om te melden dat kunststof deuren duurzaam, onderhoudsarm en veilig zijn. Zo vat kunststof niet snel vlam en werkt daardoor brandvertragend. Daarnaast is kunststof voordelig in vergelijking met de houten of aluminium varianten: bij de aanschaf, maar ook in het onderhoud.

[sponsored artikel]Links

www.meneerkozijn.nl

Tags

Kunststof, kozijn, deur, kiep, kantel, deur, pui, schuif, profiel, meneer kozijn, houten, #meneerkozijn

Gerelateerd nieuws
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder
 
Heropen winkels eis in rechtszaak
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
Klomp mede-eigenaar Your Floor
Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officiŽle documenten ook getekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden