Geen consumenten in DWI

Woensdag 23 december 2020

Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) is ook na de aanpassing van de covid-maatregelen van de Nederlandse regering van vorige week mogelijk gebleven. Wel is het beleid verder aangescherpt.
Geen consumenten in DWI

Vorige week informeerden we reeds dat DWI (De Woonindustrie) met in achtneming van regels open blijft als B2B inkoopcentrum van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

Gezien de strenge Covid-19 maatregelen die de retail treft, heeft DWI besloten het beleid omtrent opening aan te scherpen. Uit solidariteit met de retailer gaat het interieurinspiratiecentrum, zolang als de winkels hun deuren moeten sluiten, enkel voor de vakbezoekers op afspraak open. Consumenten kunnen, vooralsnog, tot en met 19 januari 2021 de Woonindustrie niet bezoeken.
 
DWI is overigens tussen vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 gesloten. Bij vragen of twijfel: telefoon 030-303 2700 of mail info@dewoonindustrie.nl.

De Voorjaarsvakdagen in het voorjaar van 2021:
- Maandag 1 februari en dinsdag 2 februari
- Zondag 7 februari, maandag 8 februari en dinsdag 9 februari
Open van 10-18 uur, maar op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 8 februari blijft het tot 20 uur open.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden