Kranendijk accountmanager Bijlard

Maandag 17 februari 2020

Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
Kranendijk accountmanager Bijlard

Tijdens een inwerkperiode heeft Erik Kranendijk (foto) Bijlard als ontwikkelaar, producent en verkoper van lijmen en kitten goed leren kennen, inzicht gekregen in het klantenbestand en veel over de producten geleerd. Nu is hij verantwoordelijk voor klanten in de oostelijke Nederlandse provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Erik Kranendijk (58) is woonachtig in Deventer en is een bekende in de woninginrichtingsbranche. Hij werkte eerder bij Bosgoed (nu Intr), Tété Flooring en Egger Textiles. Het laatste bedrijf waar Erik werkte was zonweringsbedrijf Sunco Blinds.Links

www.bijlard.com
www.eggertextiles.nl
www.intr.nl
www.suncoblinds.nl
www.tete-vloerbedekkingen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, beurs, #bijlard, #tete, #teteflooring, #sunco, #suncoblinds, #bosgoed, #intr, #egger, #eggertextiles

Gerelateerd nieuws
 
Tendence vernieuwd
lees verder
Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden