Divers aanbod op Spotlight

Maandag 17 februari 2020

Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
Divers aanbod op Spotlight
Divers aanbod op Spotlight Divers aanbod op Spotlight

Spotlight vindt plaats in De Beursfabriek, verbonden aan De Woonindustrie in Nieuwegein. Exposanten zijn bijvoorbeeld groothandel Art Bizniz (woonaccessoires en decoratie) HB kurk en keramiek (accessoires en servies uit Portugal)  en MAP Publishing (foto 1). Dit bedrijf specialiseert zich in collecties stationery en wenskaarten. Mepal (foto 2) is ook aanwezig op Spotlight. Dit bedrijf maakt al sinds de jaren 50' slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren, die er ook nog eens aantrekkelijk uitzien.

 

Belangrijk nieuws is dat de Vereniging voor Baby en Kleuter Vak de eigen vakbeurs, voorheen Pink & Blue, toevoegt aan Spotlight. Hierdoor ontstaat het grootste vakevent voor de baby- en kleuterproducten en speelgoed in Nederland, met meer 300 merken. De producten voor kinderen krijgen samen een eigen verdieping. Eén van de bedrijven met assortiment voor de jongsten is Rimo Trading (foto 3). Dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan speelgoed, woonaccessoires, stationery en geluksbrengers.Links

www.spotlight-event.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.artbizniz.nl
www.hb-kurk-keramiek.com
www.mepal.com
www.mappublishing.nl
www.rimo.nu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #artbizniz, #hbkurkkeramiek, #mepal, #mappublishing, #rimotrading

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden