Krachtige ronde bank

Donderdag 23 maart 2023

Meubelfabrikant Marie’s Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
Krachtige ronde bank

Marie's Corner staat onder de leiding van Philippe Vanhemelen en Serge Silber. De Belgische fabrikant werkt met een gamma van meer dan 150 onuitgegeven en personaliseerbare modellen. Alle stoelen en sofa’s zijn gemaakt met massief houten structuren. De hoofddelen zijn in beuk en de secundaire in grenen. De productie vindt plaast in Zaragoza, Spanje.

 

Het Belgische huis speelt met model Urbana naar eigen zeggen in op de vraag van de markt, zonder aan identiteit in te boeten. Er werd gewerkt rond de proporties, de ronde vormen met als doel een krachtig model neer te zetten. Dit wordt volgens het bedrijf één van de must haves van binnenhuisarchitecten in 2023. Urbana bestaat in twee versies: 240 en 340 cm (twee stuks) en kan dienst doen als meridienne of als volwaardige zitbank.Links

www.mariescorner.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #mariescorner

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden