Overname Erfal

Donderdag 23 maart 2023

Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
Overname Erfal

Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (bekend van onder andere Luxaflex®) en een vooraanstaand producent van bouwproducten, heeft Erfal GmbH & Co KG overgenomen.

 

Erfal is een producent van op maat gemaakte hoogwaardige zonweringsproducten en horren en heeft tevens een ruim assortiment accessoires voor raamdecoratie. Erfal, gevestigd in Falkenstein, Duitsland, verwacht in 2022 een omzet van € 55 miljoen en heeft 450 werknemers. De oprichter van Erfal blijft algemeen directeur en de onderneming zal onafhankelijk blijven opereren onder het huidige management.

 

De voltooiing is afhankelijk van goedkeuring van de Duitse Mededingingsautoriteit. De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

 

Hunter Douglas, vorig jaar overgenomen door 3G Capital, heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en omvat 136 ondernemingen met 47 fabrieken en 89 assemblagebedrijven in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft ongeveer 22.000 werknemers en had in 2021 een omzet van $ 4,6 miljard.

 

P.S. 17-04-2024: de overname is toch nog afgeketst!Links

www.hunterdouglasgroup.com
www.luxaflex.nl
www.erfal.de

Tags

nieuws, interieur, overname, branchegenoot, raamdecoratie, jaloezie, vouwgordijn, duette, rolgordijn, ramen, raambekleding, aandelen, aandeelhouders, overname, overgenomen, overnemen, neemt over, gekocht, koopt, koop, bedrijfsovername, fusie, samenwerking, acquisitie, merger, m&a, merger & acquisition, rotterdam, #hunterdouglas, #hunterdouglasgroup, #luxaflex, #erfal

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden