Overname Erfal

Donderdag 23 maart 2023

Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
Overname Erfal

Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (bekend van onder andere Luxaflex®) en een vooraanstaand producent van bouwproducten, heeft Erfal GmbH & Co KG overgenomen.

 

Erfal is een producent van op maat gemaakte hoogwaardige zonweringsproducten en horren en heeft tevens een ruim assortiment accessoires voor raamdecoratie. Erfal, gevestigd in Falkenstein, Duitsland, verwacht in 2022 een omzet van € 55 miljoen en heeft 450 werknemers. De oprichter van Erfal blijft algemeen directeur en de onderneming zal onafhankelijk blijven opereren onder het huidige management.

 

De voltooiing is afhankelijk van goedkeuring van de Duitse Mededingingsautoriteit. De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

 

Hunter Douglas, vorig jaar overgenomen door 3G Capital, heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en omvat 136 ondernemingen met 47 fabrieken en 89 assemblagebedrijven in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft ongeveer 22.000 werknemers en had in 2021 een omzet van $ 4,6 miljard.Links

www.hunterdouglasgroup.com
www.luxaflex.nl
www.erfal.de

Tags

nieuws, interieur, overname, branchegenoot, raamdecoratie, jaloezie, vouwgordijn, duette, rolgordijn, ramen, raambekleding, aandelen, aandeelhouders, overname, overgenomen, overnemen, neemt over, gekocht, koopt, koop, bedrijfsovername, fusie, samenwerking, acquisitie, merger, m&a, merger & acquisition, rotterdam, #hunterdouglas, #hunterdouglasgroup, #luxaflex, #erfal

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden