Inspirerende houten wanden

Donderdag 23 maart 2023

Het Nederlandse merk Revisited introduceert de Walderton houten wanden, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.
Inspirerende houten wanden
Inspirerende houten wanden Inspirerende houten wanden

Walderton is de eerste wandbekleding van Revised, een ontwerp van Sjoerd Vroonland & Casper Vissers. Geïnspireerd door een tijdperk van toegewijd vakmanschap en timmerwerk uit de jaren 1920, geven deze houten wanden ruimtes een extra laag warmte en karakter. Ze versterken interieurs op een onvergelijkbare manier.

 

Walderton wordt in Nederland gemaakt van eiken gefineerde of gegrondverfde panelen. Beide zijn eenvoudig op maat te zagen en aan elke muur te bevestigen. Het bijzondere ontwerp is uniek in zijn soort. Onregelmatig en toch rustig, overdadig en toch subtiel. De panelen zorgen voor een toegewijde afwerking van elk interieurontwerp. 

 

Revised wil tijdloze sferen en emoties creëren door de meest inspirerende erfenissen te verkennen met hedendaagse kennis. Revised Walls zijn een moderne interpretatie van het 20e eeuwse ambacht, geproduceerd met moderne machines, om een compromisloos niveau van detaillering en verfijning te brengen in hedendaagse interieurs.Links

www.revised.com/walls

Tags

nieuws, interieur, wanden, hout, panelen, productie, inspiratie, erfenis, trend, tijdloos, design, vroonland, vissers, tijdperk, vakmanschap, interpretatie, ambacht, productie, nederland, #revised, #revisedwalls, #walderton

Gerelateerd nieuws
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Kennisevent meubelbranche
Het Hout- en meubileringscollege (HMC) geeft onderwijs aan studenten die in grote mate gaan bijdragen aan een meubelbranche in transitie. Om kennis hierover te delen organiseert men een event op 6 juni aanstaande.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden