Inspirerende houten wanden

Donderdag 23 maart 2023

Het Nederlandse merk Revisited introduceert de Walderton houten wanden, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.
Inspirerende houten wanden
Inspirerende houten wanden Inspirerende houten wanden

Walderton is de eerste wandbekleding van Revised, een ontwerp van Sjoerd Vroonland & Casper Vissers. Geïnspireerd door een tijdperk van toegewijd vakmanschap en timmerwerk uit de jaren 1920, geven deze houten wanden ruimtes een extra laag warmte en karakter. Ze versterken interieurs op een onvergelijkbare manier.

 

Walderton wordt in Nederland gemaakt van eiken gefineerde of gegrondverfde panelen. Beide zijn eenvoudig op maat te zagen en aan elke muur te bevestigen. Het bijzondere ontwerp is uniek in zijn soort. Onregelmatig en toch rustig, overdadig en toch subtiel. De panelen zorgen voor een toegewijde afwerking van elk interieurontwerp. 

 

Revised wil tijdloze sferen en emoties creëren door de meest inspirerende erfenissen te verkennen met hedendaagse kennis. Revised Walls zijn een moderne interpretatie van het 20e eeuwse ambacht, geproduceerd met moderne machines, om een compromisloos niveau van detaillering en verfijning te brengen in hedendaagse interieurs.Links

www.revised.com/walls

Tags

nieuws, interieur, wanden, hout, panelen, productie, inspiratie, erfenis, trend, tijdloos, design, vroonland, vissers, tijdperk, vakmanschap, interpretatie, ambacht, productie, nederland, #revised, #revisedwalls, #walderton

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder
 
Uitwerking akkoord cruciaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden