Kastsysteem voor alle ruimtes

Vrijdag 19 februari 2021

Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
Kastsysteem voor alle ruimtes
Kastsysteem voor alle ruimtes Kastsysteem voor alle ruimtes Kastsysteem voor alle ruimtes

De collectie Stretto (Italiaans voor ‘strikt’) van Rolf Benz bevat lage en hoge kasten, een dressoir, een nachtkastje, kledingkasten en diverse open elementen. Maataanpassingen kunnen op aanvraag worden gemaakt. Er is keuze uit veertien kleuren in mat of hoogglanzend gelakt en naar wens zijn kleuren op aanvraag mogelijk. Ook is er keuze uit de materialen hout, keramiek en glas.

 

Het kleurenpalet varieert van klassiek zwart en koel wit tot warme tinten zoals salie of cacao. Bij de materialen is keuze uit eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans noten (elk gefineerd) en de keramische uitvoeringen Calacatta glad en Emperador extra. Voor de 'mix en match'-look kunnen voor alle onderdelen verschillende oppervlakken en kleuren worden gecombineerd.

 

De kasten kunnen in meerdere breedten wand hangend, met sokkel, zwaardvoet of gietijzeren voet worden uitgevoerd en met verschillende vak indelingen en laden. De open elementen kunnen horizontaal of verticaal aan de muur worden gehangen.

 

Deze kasten zijn ook ook ideaal voor de inrichting van de slaapkamer. Naast een nachtkastje staan kledingkasten in twee hoogten en vele varianten met of zonder ladekasten ter beschikking. Het binnenwerk kan naar keuze worden ingericht met planken, laden, stangen, binnenverlichting en andere elementen. Links

www.rolf-benz.nl
www.rolf-benz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, meubel, zitmeubel, stoel, fauteuil, voetenbank, hocker, tafel, eettafel, slaapkamer, logeerbed, bank, bankstel lounge, loungebank, Milaan, kasten, #stretto, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
Ontwikkelingen bij Veldeman
Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een vijftal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden