Kastsysteem voor alle ruimtes

Vrijdag 19 februari 2021

Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
Kastsysteem voor alle ruimtes
Kastsysteem voor alle ruimtes Kastsysteem voor alle ruimtes Kastsysteem voor alle ruimtes

De collectie Stretto (Italiaans voor ‘strikt’) van Rolf Benz bevat lage en hoge kasten, een dressoir, een nachtkastje, kledingkasten en diverse open elementen. Maataanpassingen kunnen op aanvraag worden gemaakt. Er is keuze uit veertien kleuren in mat of hoogglanzend gelakt en naar wens zijn kleuren op aanvraag mogelijk. Ook is er keuze uit de materialen hout, keramiek en glas.

 

Het kleurenpalet varieert van klassiek zwart en koel wit tot warme tinten zoals salie of cacao. Bij de materialen is keuze uit eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans noten (elk gefineerd) en de keramische uitvoeringen Calacatta glad en Emperador extra. Voor de 'mix en match'-look kunnen voor alle onderdelen verschillende oppervlakken en kleuren worden gecombineerd.

 

De kasten kunnen in meerdere breedten wand hangend, met sokkel, zwaardvoet of gietijzeren voet worden uitgevoerd en met verschillende vak indelingen en laden. De open elementen kunnen horizontaal of verticaal aan de muur worden gehangen.

 

Deze kasten zijn ook ook ideaal voor de inrichting van de slaapkamer. Naast een nachtkastje staan kledingkasten in twee hoogten en vele varianten met of zonder ladekasten ter beschikking. Het binnenwerk kan naar keuze worden ingericht met planken, laden, stangen, binnenverlichting en andere elementen. Links

www.rolf-benz.nl
www.rolf-benz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, meubel, zitmeubel, stoel, fauteuil, voetenbank, hocker, tafel, eettafel, slaapkamer, logeerbed, bank, bankstel lounge, loungebank, Milaan, kasten, #stretto, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden