Zacht en wollig De Ploeg

Vrijdag 19 februari 2021

In 2020 introduceerde De Ploeg de zachte, en volgens het bedrijf sterke en zeer succesvolle, bouclé kwaliteit Monza. Een jaar later vult de fabrikant zijn assortiment aan met de variant Monza Melange.
Zacht en wollig De Ploeg
Zacht en wollig De Ploeg Zacht en wollig De Ploeg Zacht en wollig De Ploeg

Naast de introductie van de  Monza vorig jaar is de nieuwe meubelstof Monza Melange van Artex' label De Ploeg een hoogwaardige, zware kwaliteit met zachte, wollige touché. Monza Melange is volumineus, beweeglijk en soepel en bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen waarin wol bepalend is voor de optiek. De stof heeft de authentieke uitstraling van bouclé. Met contrastrijke maar ingetogen kleuren van ketting en inslag. Deze kwaliteit is beschikbaar in 20 kleuren.

 

De samenstelling van de twijn bestaat uit een mix van acryl en wol en resulteert in een goede slijtvastheid (80.000 Martindale). Monza Melange is vlamvertragend, gecertificeerd en getest door geaccrediteerde laboratoria volgens EN 2021 part 1 en 2 bovendien voorzien van het Oekotex certificaat.  De stof is geschikt voor alle type meubelen en te combineren met de ‘gewone’ Monza.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #monza, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden