Caboche plust

Vrijdag 19 februari 2021

Caboche, ge´nspireerd op een kralenarmband in 2005 ontworpen door Patricia Urquiola en Eliana Gerotti voor Foscarini, is nu opnieuw ontworpen en ontwikkeld tot Caboche Plus.
Caboche plust
Caboche plust

Caboche Plus is uitgerust met de nieuwste technologie, een nieuw verlichtingscomponent en een eenvoudig te gebruiken twist-lock-systeem voor het bevestigen van de kenmerkende transparante bollen. Caboche Plus is volgens fabrikant Foscarini zeer energiezuinig.

De transparante bollen hebben nu een breder gedeelte aan de basis die de helderheid en transparantie vergroten. De bollen worden met het nieuwe twist-lock-systeem eenvoudig bevestigd aan zigzagbeugels, die het licht niet blokkeren. De beugels zijn na het bevestigen van de bollen onzichtbaar en daardoor lijken de bollen te zweven in de ruimte wat het effect van de transparantie versterkt.
 
Caboche Plus is verkrijgbaar als hang-, tafel-, wand- en plafondlamp. Naast de transparante versie, is Caboche Plus nu ook leverbaar in een grijstint. Ook als hij uit is, is de lamp een prachtige eyecatcher. Met het licht aan schijnt het licht van binnen uit op de transparante bollen, waarna het licht wordt gebroken en vermenigvuldigd als in een kristal.

FK Projecten is de vertegenwoordiger van Foscarini in de Benelux, en heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.fkprojecten.nl
www.foscarini.com
www.foscarini.it

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, hanglamp, vloerlamp, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, diffuser, kap, lampenkap, #fkprojecten, #foscarini, #etcdesigncenter, #etcexpo, #caboche, #cabocheplus, #patriciaurquiola, #elianagerotti

Gerelateerd nieuws
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
Umage onthult nieuwe meubels
Umage Kopenhagen onthult een nieuwe collectie meubels. Volgens het bedrijf worden zijn allen gekenmerkt door een combinatie van functionaliteit en aantrekkelijk Deens design.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden