Caboche plust

Vrijdag 19 februari 2021

Caboche, geďnspireerd op een kralenarmband in 2005 ontworpen door Patricia Urquiola en Eliana Gerotti voor Foscarini, is nu opnieuw ontworpen en ontwikkeld tot Caboche Plus.
Caboche plust
Caboche plust

Caboche Plus is uitgerust met de nieuwste technologie, een nieuw verlichtingscomponent en een eenvoudig te gebruiken twist-lock-systeem voor het bevestigen van de kenmerkende transparante bollen. Caboche Plus is volgens fabrikant Foscarini zeer energiezuinig.

De transparante bollen hebben nu een breder gedeelte aan de basis die de helderheid en transparantie vergroten. De bollen worden met het nieuwe twist-lock-systeem eenvoudig bevestigd aan zigzagbeugels, die het licht niet blokkeren. De beugels zijn na het bevestigen van de bollen onzichtbaar en daardoor lijken de bollen te zweven in de ruimte wat het effect van de transparantie versterkt.
 
Caboche Plus is verkrijgbaar als hang-, tafel-, wand- en plafondlamp. Naast de transparante versie, is Caboche Plus nu ook leverbaar in een grijstint. Ook als hij uit is, is de lamp een prachtige eyecatcher. Met het licht aan schijnt het licht van binnen uit op de transparante bollen, waarna het licht wordt gebroken en vermenigvuldigd als in een kristal.

FK Projecten is de vertegenwoordiger van Foscarini in de Benelux, en heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.fkprojecten.nl
www.foscarini.com
www.foscarini.it

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, hanglamp, vloerlamp, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, diffuser, kap, lampenkap, #fkprojecten, #foscarini, #etcdesigncenter, #etcexpo, #caboche, #cabocheplus, #patriciaurquiola, #elianagerotti

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder
 
Fonq zet in op virtueel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden