Zoen en vlinder in de lente

Maandag 22 februari 2021

Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
Zoen en vlinder in de lente
Zoen en vlinder in de lente Zoen en vlinder in de lente

In december 2019 introduceerde Enzo de meubelcollectie Zoen. De meubelen uit deze collectie zijn ontworpen door architecten Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Zij hebben zich toegelegd op meubels waarin mooie materialen samengaan met bijzondere vormen en technisch vernuft. De collectie bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een room divider, en deuren.

 

Nieuw in het assortiment is dus eettafel Vlinder. Met haar zachte vormen in een vloeiende beweging van Europees eikenhout nodigt de tafel volgens Enzo uit tot samenzijn, contact en verbinding. De tafel is gemaakt van eikenhout en staal en kost € 7.850. Alle Zoen meubelen worden gemaakt in Nederland.Links

www.zoenbyenzo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, architect, #enzo, #zoenbyenzo, #vlinder

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden