Zoen en vlinder in de lente

Maandag 22 februari 2021

Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
Zoen en vlinder in de lente
Zoen en vlinder in de lente Zoen en vlinder in de lente

In december 2019 introduceerde Enzo de meubelcollectie Zoen. De meubelen uit deze collectie zijn ontworpen door architecten Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Zij hebben zich toegelegd op meubels waarin mooie materialen samengaan met bijzondere vormen en technisch vernuft. De collectie bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een room divider, en deuren.

 

Nieuw in het assortiment is dus eettafel Vlinder. Met haar zachte vormen in een vloeiende beweging van Europees eikenhout nodigt de tafel volgens Enzo uit tot samenzijn, contact en verbinding. De tafel is gemaakt van eikenhout en staal en kost € 7.850. Alle Zoen meubelen worden gemaakt in Nederland.



Links

www.zoenbyenzo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, architect, #enzo, #zoenbyenzo, #vlinder

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden