Bni nieuws

Maandag 22 februari 2021

Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
Bni nieuws

De Bni-leden hebben Jaap Molenaar (Jaap interieurarchitectuur) en Taco Hylkema (Toplab Architects) (foto's; Linkedin) eind 2020 groen licht gegeven om de Bni samen als voorzitter te gaan besturen. Zij hebben deze rol overgenomen van Jeroen van Dijk die in juni 2019 na totaal zeven jaar Bni-bestuur, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter, al afscheid had genomen. In de tussentijd had Jaap Molenaar samen met Brenda van der Laan het tijdelijk voorzitterschap al op zich genomen.

De Bni heeft als vereniging naast interieurarchitecten en architecten met titel, al enkele jaren ook interieurontwerpers en studenten, die voldoen aan de toelatingscriteria, als lid.

Daarmee is de Bni een meer open beroepsvereniging geworden en het nieuwe duo-voorzitterschap vindt dat dit ook uitgestraald moet worden. De meerwaarde van de beschermde titel moet een interieurarchitect blijven borgen. Een leven-lang-leren is van groot belang als garantie voor kennis en kunde. Opdrachtgevers moeten weten dat een lid professioneel is in zijn vak en beschikt over de juiste competenties.

Daarnaast is netwerken bij de Bni belangrijk: interactie van zelfstandigen en startende ontwerpers met collega’s, partners en bureaus. Het aansluiten van grote bureaus, zoals recent Piet Boon, is daarbij zeer welkom.

Ook samenwerkingen met andere disciplines, verenigingen en organisaties wordt verder geïntensiveerd. De kersverse voorzitters willen dat de Bni benaderbaar en behulpzaam is. Ook in zichtbaarheid zal daarom veel energie worden gestoken.Links

www.bni.nl
www.bna.nl
www.jaap.eu
www.pietboon.com
www.toplab-architects.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, facilitair, gebouw, beheer, groen, interieurbeplanting, tuin, outdoor, jubileum, architect, interieurarchitect, binnenhuisarchitect, #bni, #bna, #jaap, #jaapinterieurarchitectuur, #pietboon, #toplabarchitects

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden