Bni nieuws

Maandag 22 februari 2021

Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
Bni nieuws

De Bni-leden hebben Jaap Molenaar (Jaap interieurarchitectuur) en Taco Hylkema (Toplab Architects) (foto's; Linkedin) eind 2020 groen licht gegeven om de Bni samen als voorzitter te gaan besturen. Zij hebben deze rol overgenomen van Jeroen van Dijk die in juni 2019 na totaal zeven jaar Bni-bestuur, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter, al afscheid had genomen. In de tussentijd had Jaap Molenaar samen met Brenda van der Laan het tijdelijk voorzitterschap al op zich genomen.

De Bni heeft als vereniging naast interieurarchitecten en architecten met titel, al enkele jaren ook interieurontwerpers en studenten, die voldoen aan de toelatingscriteria, als lid.

Daarmee is de Bni een meer open beroepsvereniging geworden en het nieuwe duo-voorzitterschap vindt dat dit ook uitgestraald moet worden. De meerwaarde van de beschermde titel moet een interieurarchitect blijven borgen. Een leven-lang-leren is van groot belang als garantie voor kennis en kunde. Opdrachtgevers moeten weten dat een lid professioneel is in zijn vak en beschikt over de juiste competenties.

Daarnaast is netwerken bij de Bni belangrijk: interactie van zelfstandigen en startende ontwerpers met collega’s, partners en bureaus. Het aansluiten van grote bureaus, zoals recent Piet Boon, is daarbij zeer welkom.

Ook samenwerkingen met andere disciplines, verenigingen en organisaties wordt verder geïntensiveerd. De kersverse voorzitters willen dat de Bni benaderbaar en behulpzaam is. Ook in zichtbaarheid zal daarom veel energie worden gestoken.Links

www.bni.nl
www.bna.nl
www.jaap.eu
www.pietboon.com
www.toplab-architects.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, facilitair, gebouw, beheer, groen, interieurbeplanting, tuin, outdoor, jubileum, architect, interieurarchitect, binnenhuisarchitect, #bni, #bna, #jaap, #jaapinterieurarchitectuur, #pietboon, #toplabarchitects

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Marokkaans design
lees verder
Omzet woninginrichting daalt ruim 7%
De detailhandel heeft in juni 0,4% meer omgezet dan in juni 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 6,3% lager. De omzet van de foodsector groeide met 4,7%, terwijl de omzet van de non-foodsector kromp met 3%. Daarnaast is online 6,5% minder omgezet dan een jaar eerder.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden