Bni nieuws

Maandag 22 februari 2021

Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
Bni nieuws

De Bni-leden hebben Jaap Molenaar (Jaap interieurarchitectuur) en Taco Hylkema (Toplab Architects) (foto's; Linkedin) eind 2020 groen licht gegeven om de Bni samen als voorzitter te gaan besturen. Zij hebben deze rol overgenomen van Jeroen van Dijk die in juni 2019 na totaal zeven jaar Bni-bestuur, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter, al afscheid had genomen. In de tussentijd had Jaap Molenaar samen met Brenda van der Laan het tijdelijk voorzitterschap al op zich genomen.

De Bni heeft als vereniging naast interieurarchitecten en architecten met titel, al enkele jaren ook interieurontwerpers en studenten, die voldoen aan de toelatingscriteria, als lid.

Daarmee is de Bni een meer open beroepsvereniging geworden en het nieuwe duo-voorzitterschap vindt dat dit ook uitgestraald moet worden. De meerwaarde van de beschermde titel moet een interieurarchitect blijven borgen. Een leven-lang-leren is van groot belang als garantie voor kennis en kunde. Opdrachtgevers moeten weten dat een lid professioneel is in zijn vak en beschikt over de juiste competenties.

Daarnaast is netwerken bij de Bni belangrijk: interactie van zelfstandigen en startende ontwerpers met collega’s, partners en bureaus. Het aansluiten van grote bureaus, zoals recent Piet Boon, is daarbij zeer welkom.

Ook samenwerkingen met andere disciplines, verenigingen en organisaties wordt verder geïntensiveerd. De kersverse voorzitters willen dat de Bni benaderbaar en behulpzaam is. Ook in zichtbaarheid zal daarom veel energie worden gestoken.Links

www.bni.nl
www.bna.nl
www.jaap.eu
www.pietboon.com
www.toplab-architects.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, facilitair, gebouw, beheer, groen, interieurbeplanting, tuin, outdoor, jubileum, architect, interieurarchitect, binnenhuisarchitect, #bni, #bna, #jaap, #jaapinterieurarchitectuur, #pietboon, #toplabarchitects

Gerelateerd nieuws
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Inspiratie meer dan ooit nodig
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden