Nieuwe brochure van Mflor

Maandag 22 februari 2021

Zoals elk collectiejaar heeft Mflor een inspirerende brochure ontwikkeld, voor 2021 is het thema 'sense of living'. De nieuwe collecties River Oak en Hongaarse punt zijn er uiteraard in opgenomen, waarin ook veel inspirerende voorbeelden staan.
Nieuwe brochure van Mflor

De nieuwe brochure van Mflor voor 2021 is gereed. Vol met tips, ideeën en uiteraard inspirerende foto’s van de collecties.

 

Naast de bestaande collecties is er volop aandacht voor het nieuwe product de River Oak en ook de Hongaarse Punt die vorig jaar is geïntroduceerd is uiteraard opgenomen.

 

Speciale aandacht in deze brochure is er voor de bredere toepassing van PVC vloeren: trappen, zoning en creatieve PVC vloeren. En uiteraard wordt uitgebreid toegelicht waarom de PVC vloeren van Mflor veilig en duurzaam zijn.

 

Binnenkort bij de Mflor dealers in de winkels, nu is de brochure al online te bekijken Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, brochure, chevron,#riveroak, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #riveroak #parvariveroak, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden