Nieuwe brochure van Mflor

Maandag 22 februari 2021

Zoals elk collectiejaar heeft Mflor een inspirerende brochure ontwikkeld, voor 2021 is het thema 'sense of living'. De nieuwe collecties River Oak en Hongaarse punt zijn er uiteraard in opgenomen, waarin ook veel inspirerende voorbeelden staan.
Nieuwe brochure van Mflor

De nieuwe brochure van Mflor voor 2021 is gereed. Vol met tips, ideeën en uiteraard inspirerende foto’s van de collecties.

 

Naast de bestaande collecties is er volop aandacht voor het nieuwe product de River Oak en ook de Hongaarse Punt die vorig jaar is geïntroduceerd is uiteraard opgenomen.

 

Speciale aandacht in deze brochure is er voor de bredere toepassing van PVC vloeren: trappen, zoning en creatieve PVC vloeren. En uiteraard wordt uitgebreid toegelicht waarom de PVC vloeren van Mflor veilig en duurzaam zijn.

 

Binnenkort bij de Mflor dealers in de winkels, nu is de brochure al online te bekijken Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, brochure, chevron,#riveroak, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #riveroak #parvariveroak, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden