NIeuwe River Oak van Mflor

Woensdag 03 februari 2021

In 2021 brengt Mflor rust en warmte aan in het interieur met de River Oak collectie. Deze nieuwe collectie met een subtiel eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere ruimte tot een plek waar je je prettig voelt.
NIeuwe River Oak van Mflor
NIeuwe River Oak van Mflor NIeuwe River Oak van Mflor NIeuwe River Oak van Mflor

In 2021 introduceert Mflor de collectie River Oak. Dit zijn vloeren met een rustige, sfeerbepalende uitstraling. Het luxe, eiken dessin kent een subtiele houtnerf, lichte kleuren en geeft daarmee warmte en rust aan het interieur.

 

De River Oak collectie is beschikbaar in 20-03 en 25-05 kwaliteiten en wordt in drie varianten geleverd: de River Oak (foto 3), de River Oak XL (foto 2) en de Parva River Oak (foto 1). Het verschil zit in de slijtlaag, de lengte van de planken en de legvorm (stroken én visgraat).

 

De River Oak collectie is verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren en straalt een fijne en luxe sfeer uit. Met kleurnamen vernoemd naar de grote Europese rivieren Po, Rhone, Danube, Volga, Douro en Tarn, is er nagenoeg voor iedere ruimte en toepassing een River Oak. Varieer eenvoudig met verschillende formaten of legpatronen, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Er is veel meer te vertellen over deze nieuwe collectie en de drie varianten. Daar hebben we een speciaal artikel (foto 4) voor gemaakt, ondersteund met beelden van de nieuwe collectie. Deze kunt u ook hier bekijken en downloaden.

 

De nieuwe River Oak collectie is vanaf heden leverbaar en binnenkort worden alle Mflor dealers voorzien van nieuwe borden voor in de winkel. Medio februari zal ook de nieuwe brochure beschikbaar zijn, waar de River Oak ook wordt gepresenteerd.

 

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Intr en Peitsman, de projectcollecties via T&M.Links

www.mflor.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #riveroak, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #riveroak #parvariveroak, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden