Nieuwe panelen van Decospan

Woensdag 03 februari 2021

Decospan blijft creatief bezig met hout. Met Astrata slats wil het bedrijf iedereen de kans geven om hout op een eenvoudige manier in zijn interieur te integreren.
Nieuwe panelen van Decospan
Nieuwe panelen van Decospan Nieuwe panelen van Decospan

De Europese specialist in fineerverwerking komt met een creatieve oplossing om hout in interieur te brengen. Astrata is een productgamma van Decospan met oplossingen op gebied van houten wandbekleding. De producten zijn steeds op basis van echt fineerhout. Naast de Astrata slats zijn er al planks en tiles.

 

De Astrata slats zijn gefineerde balken voor decoratieve interieurdoeleinden. Zij kunnen op heel creatieve manieren toegepast worden: als wanddecoratie, ruimteverdelers of plafonddecoratie. De balken kunnen verticaal, horizontaal of diagonaal gebruikt worden. Er kan ook gespeeld worden met de combinatie van verschillende afmetingen. Er is keuze tussen drie-zijdig en vier-zijdig gefineerde balken.

 

De drie-zijdige versie is de meest prijsgunstige oplossing voor toepassingen als wand- of plafonddecoratie. De vier-zijdige slats zijn rondom volledig gefineerd en kunnen dus als losstaand element gebruikt worden. Astrata slats zijn zowel onbehandeld als kant-en-klaar verkrijgbaar. Ook maatwerk is mogelijk. Dankzij de meubelafdeling kunnen Astrata slats in andere afmetingen of met eventuele extra bewerkingen (biivoorbeeld groeven en boorgaten) geleverd worden.Links

www.decospan.com
www.astratadecospan.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek,slats, plank, tiles, tegel, #decospan, #astrata

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden