Nieuwe panelen van Decospan

Woensdag 03 februari 2021

Decospan blijft creatief bezig met hout. Met Astrata slats wil het bedrijf iedereen de kans geven om hout op een eenvoudige manier in zijn interieur te integreren.
Nieuwe panelen van Decospan
Nieuwe panelen van Decospan Nieuwe panelen van Decospan

De Europese specialist in fineerverwerking komt met een creatieve oplossing om hout in interieur te brengen. Astrata is een productgamma van Decospan met oplossingen op gebied van houten wandbekleding. De producten zijn steeds op basis van echt fineerhout. Naast de Astrata slats zijn er al planks en tiles.

 

De Astrata slats zijn gefineerde balken voor decoratieve interieurdoeleinden. Zij kunnen op heel creatieve manieren toegepast worden: als wanddecoratie, ruimteverdelers of plafonddecoratie. De balken kunnen verticaal, horizontaal of diagonaal gebruikt worden. Er kan ook gespeeld worden met de combinatie van verschillende afmetingen. Er is keuze tussen drie-zijdig en vier-zijdig gefineerde balken.

 

De drie-zijdige versie is de meest prijsgunstige oplossing voor toepassingen als wand- of plafonddecoratie. De vier-zijdige slats zijn rondom volledig gefineerd en kunnen dus als losstaand element gebruikt worden. Astrata slats zijn zowel onbehandeld als kant-en-klaar verkrijgbaar. Ook maatwerk is mogelijk. Dankzij de meubelafdeling kunnen Astrata slats in andere afmetingen of met eventuele extra bewerkingen (biivoorbeeld groeven en boorgaten) geleverd worden.Links

www.decospan.com
www.astratadecospan.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek,slats, plank, tiles, tegel, #decospan, #astrata

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden