NIeuwe River Oak van Mflor

Woensdag 03 februari 2021

In 2021 brengt Mflor rust en warmte aan in het interieur met de River Oak collectie. Deze nieuwe collectie met een subtiel eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere ruimte tot een plek waar je je prettig voelt.
NIeuwe River Oak van Mflor
NIeuwe River Oak van Mflor NIeuwe River Oak van Mflor NIeuwe River Oak van Mflor

In 2021 introduceert Mflor de collectie River Oak. Dit zijn vloeren met een rustige, sfeerbepalende uitstraling. Het luxe, eiken dessin kent een subtiele houtnerf, lichte kleuren en geeft daarmee warmte en rust aan het interieur.

 

De River Oak collectie is beschikbaar in 20-03 en 25-05 kwaliteiten en wordt in drie varianten geleverd: de River Oak (foto 3), de River Oak XL (foto 2) en de Parva River Oak (foto 1). Het verschil zit in de slijtlaag, de lengte van de planken en de legvorm (stroken én visgraat).

 

De River Oak collectie is verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren en straalt een fijne en luxe sfeer uit. Met kleurnamen vernoemd naar de grote Europese rivieren Po, Rhone, Danube, Volga, Douro en Tarn, is er nagenoeg voor iedere ruimte en toepassing een River Oak. Varieer eenvoudig met verschillende formaten of legpatronen, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Er is veel meer te vertellen over deze nieuwe collectie en de drie varianten. Daar hebben we een speciaal artikel (foto 4) voor gemaakt, ondersteund met beelden van de nieuwe collectie. Deze kunt u ook hier bekijken en downloaden.

 

De nieuwe River Oak collectie is vanaf heden leverbaar en binnenkort worden alle Mflor dealers voorzien van nieuwe borden voor in de winkel. Medio februari zal ook de nieuwe brochure beschikbaar zijn, waar de River Oak ook wordt gepresenteerd.

 

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Intr en Peitsman, de projectcollecties via T&M.Links

www.mflor.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #riveroak, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #riveroak #parvariveroak, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
Edel Group in Britse handen
Kunstgras en tapijtfabrikant Edel Group uit Genemuiden komt in handen van het Britse Victoria. Victoria is een beursgenoteerde fabrikant en distributeur van vloerproducten, waaronder tapijt en kunstgras.
lees verder
Sterke groei Mohawk
De twee West-Vlaamse bedrijven Unilin en IVC, die samen bijna een derde van de omzet van het Amerikaanse Mohawk vertegenwoordigen, bezorgen 's werelds grootste vloerenproducent een forse groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden