Hongaarse punt bij Mflor

Dinsdag 01 september 2020

PVC-vloer specialist Mflor introduceert de Parva Oak Chevron, een nieuwe variant op het visgraat-dessin van de Parva Oak.
Hongaarse punt bij Mflor

De bekende Mflor kwaliteit in een nieuwe vorm: de populaire Parva Oak visgraat-collectie is nu ook beschikbaar in Hongaarse punt, de Parva Oak Chevron. Deze pvc-vloer met eiken dessin in populaire kleuren is ook prima te combineren met de eerder dit jaar geïntroduceerde Parva Oak en Authentic Oak XL: de kleuren zijn gelijk en de creatieve mogelijkheden daardoor groot.

De Authentic Oak heeft lange, brede planken en is voorzien van ‘Natural Touch’ voor de meest natuurlijke, authentieke uitstraling: je voelt het verschil; knoesten zien is knoesten voelen! De Parva Oak collectie heeft een kleiner formaat en is daarmee uitermate geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen.

De nieuwe Parva Oak Chevron heeft stroken met hoeken van 45 graden, waardoor deze eenvoudig in de luxueus ogende Hongaarse punt is te leggen. Mflor heeft bewust gekozen voor een scherpe 45°-hoek, waardoor smallere banen ontstaan en de lengte van een ruimte nog meer geaccentueerd wordt. De stroken van de nieuwe Parva Oak Chevron collectie zijn 80,01 cm lang en 13,34 cm breed. Net als de Authentic Oak XL en Parva Oak zijn de stroken 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag.

De Parva Oak Chevron heeft dezelfde kwaliteit waar Mflor om bekend staat: minimale emissies en ftalaatvrij voor een gezond binnenklimaat en uitermate vorm- en maatvast, wat erg belangrijk is bij een legpatroon als de Hongaarse punt.

Mflor, dat recent ook een nieuwe variant op haar Solcora-lijn presenteerde, wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Intr en Peitsman, de projectcollecties via T&M.
Links

www.solcora.com/nl
www.mflor.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, rigid, rigidcore, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #parvaplus, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #solcora, #solcorasilence, #authenticoak, #parvaoak, #parvaoakchevron, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden