Jubileum uitgave Interiors Now!

Donderdag 11 augustus 2022

Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
Jubileum uitgave Interiors Now!

Omdat Taschen 40 jaar bestaat worden verschillende bestsellers uitgegeven in kleinere, maar ook goedkopere uitgave. Interiors Now! is een overzicht van hedendaags interieurontwerp met hierin huizen van over de hele wereld - van Auckland, Nieuw-Zeeland tot Avignon, Frankrijk.

 

Deze prachtige huizen zijn in kaart gebracht met honderden afbeeldingen van gerenommeerde interieurfotografen. Veel van de geselecteerde huizen zijn eigendom van creatievelingen, ontwerpers, filmmakers en verzamelaars. Door behang, meubels, textiel en kunstvoorwerpen samen te brengen, terwijl ze zorgvuldig kleur, textuur en vorm balanceren, oefenen de makers van deze dynamische ruimtes een eigen kunstvorm uit.

 

Interiors Now! 40th Ed.| ISBN/EAN 78-3-8365-9195-9 | Gebonden | 504 blz. | 15.6 x 21.7 cm | 1.32 kg | € 25 + € 5 verzendkosten | Engels, Frans en Duitstalig.

 Links

www.taschen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, architectuur, stijl, design, ontwerp, boek, designers, interieurarchitecten, architecten, #Taschen

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden