NII trendforecast Li Edelkoort

Dinsdag 09 augustus 2022

Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
NII trendforecast Li Edelkoort
NII trendforecast Li Edelkoort

Op donderdag 8 september organiseert het NII de jaarlijkse trendforecast van Lidewij Edelkoort. Zij presenteert dan haar studie Interior & Lifestyle 2024 en verder.

De forecast is bedoeld voor professionals die op de hoogte willen blijven van de gedragingen van de consument en hoe dat invloed heeft binnen het eigen bedrijf. Voor deze bijeenkomst zijn er enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan vanaf nu via info@interieurinstituut.nl. Kaarten kosten € 295 (excl. BTW). Hiermee is ook de tentoonstelling Vorm aan de Vecht te bezoeken.

Programma:
14.00 – 14.30 Registratie, koffie/thee
14.30 – 16.00 Lezing 'The Great Disruption'
16.00 – 18.00 Afsluiting en bezoek expositie met netwerkborrel

De locatie is Buitenplaats Doornburgh te Maarssen in een klooster aan de Vecht van Dom Hans van der Laan en omringd door de tentoonstelling Vorm aan de Vecht die curator Nicole Uniquole daar organiseert.

The Great Disruption volgens Lidewij:
'Na de pandemie veranderen mensen hun leven radicaal ze zullen hun baan opzeggen en hun stadsleven achter zich laten, kiezen voor een beter bestaan, verbonden via technologie en dichter bij de natuur.
Voor sommige mensen kan het leven er nogal introspectief uitzien, waardoor ze zich kunnen concentreren op tijd en wat het belangrijkst is. Anderen zullen verschillende human connections vieren, samenkomen om ervaringen te delen, het leven ten volle vieren.

Design neemt nota van deze dramatische evolutie, door gebruik te maken van emotionele vormen, organische materialen, boeiende kleuren en tactiele afwerkingen om onze ruimtes, meubels, opbergmeubelen en accessoires opnieuw te ontwerpen.


Aan het begin van een nieuw tijdperk zal een geweldige generatie de weg wijzen naar een meer bewuste toekomst waarin verschillende belangrijke levensstijlen ontstaan, wat bewijst dat verandering voorgoed niet alleen mogelijk is, maar al goed op weg is.'Links

www.interieurinstituut.nl
www.edelkoort.com
www.buitenplaatsdoornburgh.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, lidewij, lidewij edelkoort, forecast, #buitenplaatsdoornburgh, #edelkoort, #interieurinstituut, #liedelkoort, #nederlandsinterieurinstituut, #nii

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden