Ixxi overgenomen

Maandag 07 juni 2021

De muurdesign-aanbieder Ixxi van Studio Parade uit 's-Hertogenbosch is overgenomen door onder meer Shoe Investments.
Ixxi overgenomen

Shoe Investments, de investeringsmaatschappij van ondernemer Pieter Schoen, mogelijk bekend van het televisieprogramma Dragons' Den, heeft met drie andere investeerders (volgens onderzoek van het FD bij de Kamer van Koophandel: Thomas Beguin, Luc Hendriks en Eric-Jan Schreurs) een 90%-belang in het gepatenteerde wanddecoratielabel Ixxi genomen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Ixxi bestaat elf jaar en werd opgericht door Pauline Berendsen, Eric Sloot (zie eerder artikel) en Roel Vaessen. De laatste blijft betrokken bij het bedrijf. Klanten kunnen met het Ixxi-systeem - met een innovatief kunststof kruisje worden vierkante kaartjes aan elkaar gekoppeld tot één geheel - eigen foto's aan de muur ophangen of prints van kunstwerken (van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum, zie foto Van Gogh; website) of entertainment (Disney en Universal Pictures).

Schoen verwacht dat in enkele jaren vooral de omzet online flink kan worden verhoogd - onder meer door internationale marketing inspanningen - naar € 25 miljoen, maar zou ook niet verbaasd zijn als dat het viervoudige is.Links

www.ixxiyourworld.com
www.studioparade.nl
www.shoeinvestments.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, wand, wanddecoratie, poster, fotobehang, behang, kunstwerk, schilderij, wanddesign, muur, muurdecoratie, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #studioparade, #ixxi, #ixxiyourworld, #shoeinvestment

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Exposanten spoga+gafa breiden uit
De voorbereidingen voor Spoga+gafa 2022 zijn in volle gang. Volgens organisator Koelnmesse is een early-bird boekingsperiode succesvol afgesloten. Er is sprake van boekingen uit vijftig landen en elk continent, plus een aantal aanzienlijke stijgingen van de geboekte tentoonstellingsruimtes.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden