Ixxi overgenomen

Maandag 07 juni 2021

De muurdesign-aanbieder Ixxi van Studio Parade uit 's-Hertogenbosch is overgenomen door onder meer Shoe Investments.
Ixxi overgenomen

Shoe Investments, de investeringsmaatschappij van ondernemer Pieter Schoen, mogelijk bekend van het televisieprogramma Dragons' Den, heeft met drie andere investeerders (volgens onderzoek van het FD bij de Kamer van Koophandel: Thomas Beguin, Luc Hendriks en Eric-Jan Schreurs) een 90%-belang in het gepatenteerde wanddecoratielabel Ixxi genomen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Ixxi bestaat elf jaar en werd opgericht door Pauline Berendsen, Eric Sloot (zie eerder artikel) en Roel Vaessen. De laatste blijft betrokken bij het bedrijf. Klanten kunnen met het Ixxi-systeem - met een innovatief kunststof kruisje worden vierkante kaartjes aan elkaar gekoppeld tot één geheel - eigen foto's aan de muur ophangen of prints van kunstwerken (van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum, zie foto Van Gogh; website) of entertainment (Disney en Universal Pictures).

Schoen verwacht dat in enkele jaren vooral de omzet online flink kan worden verhoogd - onder meer door internationale marketing inspanningen - naar € 25 miljoen, maar zou ook niet verbaasd zijn als dat het viervoudige is.Links

www.ixxiyourworld.com
www.studioparade.nl
www.shoeinvestments.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, wand, wanddecoratie, poster, fotobehang, behang, kunstwerk, schilderij, wanddesign, muur, muurdecoratie, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #studioparade, #ixxi, #ixxiyourworld, #shoeinvestment

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden