Proposte vast

Maandag 07 juni 2021

De data van Proposte staan vast en de exposanten van de internationale interieurstoffenvakbeurs zijn bekend geworden.
Proposte vast

De 28ste editie van de gordijn- en meubelstoffenbeurs Proposte staat gepland van dinsdag 7 tot donderdag 9 september 2021. Over zo'n 100 dagen kunnen exposanten en bezoekers elkaar weer face-to-face ontmoeten en de nieuwe collecties en activiteiten gepresenteerd krijgen.

Inmiddels is ook de lijst bekend met de 61 exposanten die zich tot op heden hebben aangemeld: veel bekende bedrijven, maar ook nieuwe inschrijvingen van internationale textiel bedrijven. Uit België komen elf deelnemers (B&T Textilia,Deltracon-Van Maele, Fibertex, Haezebrouck, Libeco, Muvantex Bekaert Depla Fabrics, Nelen & Delbeke, Ter Molst International, Weverij Van Neder, Verbatex, Verstraete & Verbauwede Fabrics), Nederland wordt weer alleen vertegenwoordigd door J.A. Raymakers (foto; website). De volledige lijst is op de website van Proposte te vinden.

Proposte stelt tijdens de beurs overigens een mondkapje verplicht en ook handen wassen is bij elke keer het voelen van stoffen noodzaak, maar de afstand tussen mensen onderling hoeft in plaats van 1,5 slechts één meter te zijn.


Het tentoonstellingscentrum van Villa Erba, in Cernobbio (Como), is door de Italiaanse gezondheidsautoriteiten gekozen als vaccinatiecentrum voor de provincie Como en moet volgens de organisatie derhalve als geschikt en veilig worden geacht.

Proposte overlapt de Milanese meubelbeurs, die nu gepland staat van 5-10 september.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #villaerba, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden