Imm 2022 in de startblokken

Maandag 07 juni 2021

De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
Imm 2022 in de startblokken

Imm biedt in de toekomst dus informatie tijdens de beurs, maar ook daarvoor en daarna. 'We willen in de toekomst 365 dagen per jaar met spelers uit de branche netwerken. Dat betekent dat Imm de belangrijkste trends en innovaties op het gebied van interieurdesign in analoge en digitale vorm zal presenteren en promoten om samen met de industrie de leefwerelden van morgen vorm te geven.'

 

Door de lockdown heeft het interieur volgens de organisatie een nieuwe status gekregen. Veel exposanten maken volgens de Koelnmesse gebruik maken van de vroegboekkorting en hebben zich al ingeschreven voor de volgende editie. Naast de fysieke beurs wordt Imm een drieluik, gecombineerd de inspiratie van het Magazine by Imm Cologne en de mogelijkheden van platform Ambista, dat het mogelijk maakt om het hele jaar door zaken te doen.

 

Er zijn veranderingen in het zaalconcept, waardoor het lifestyle-aspect van de beurs volgens de organisatie nog meer centraal komt te staan. Het beursformat Pure Platforms wordt nu geïntegreerd in Hal 11. Hier worden spannende lifestyle-merken voor woonaccessoires en meubels, verlichtingsoplossingen, kleuren en aanvullende assortimenten voor interieurontwerp op een compacte, inspirerende manier gepresenteerd.

 

Volgens Koelnmesse wordt de verwijzing naar cross-industries steeds belangrijker, zoals huiselektronica, slimme huizen en mobiliteitsoplossingen. In hal 4.2 wordt de themawereld Connect (zie foto) het nieuwe platform voor genetwerkt wonen. Het toont innovatieve oplossingen en slimme toepassingen voor het netwerken van het huis. Dit thema vormt de verbinding met andere sectoren zoals energiebeheer, mobiliteit, logistiek, telecommunicatie, veiligheid en zorg.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, smart home, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm22, #imm2022, #immcologne, #koelnmesse, #magazinebyimmcologne, #ambista

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden