Interieurjournaal veilig

Woensdag 27 november 2019

Vanochtend kregen we veel meldingen over dat Interieurjournaal.com onbereikbaar leek of niet veilig zou kunnen zijn.
Interieurjournaal veilig

Interieurjournaal.com werkte wel, alleen bleek het veiligheidscertificaat per ongeluk verlopen te zijn. Daardoor kregen gebruikers de melding dat de site mogelijk niet veilig zou zijn, wat overigens wel het geval was en is.

Het was mogelijk een uitzondering maken en de site te vertrouwen en deze zo gewoon te bezoeken. Inmiddels is het certificaat vernieuwd en zijn de meldingen dus verdwenen. Met excuses voor de verwarring en overlast.

Interieurprofessionals kunnen zich overigens gratis registeren om vaknieuws te ontvangen.


Voordelen registratie:
- Ontvang de nieuwste artikelen eventueel via eMail (dagelijks of wekelijks)
- Selecteer daarbij op interessante onderwerpen (algemeen, decoratie, interieurbekleding, meubelen, slapen, verlichting en/of vloeren)
- Zoek in het nieuws(archief)
- Bekijk de uitgebreide agenda.Links

www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws , interieur, interieurjournaal, journaal, vaknieuws, interieurprofs, vakmedium, vakmedia, vakblad, vaktijdschrift, veilig, secure, ssl, site, b2b, interieurprofessionals, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden