Interieurjournaal veilig

Woensdag 27 november 2019

Vanochtend kregen we veel meldingen over dat Interieurjournaal.com onbereikbaar leek of niet veilig zou kunnen zijn.
Interieurjournaal veilig

Interieurjournaal.com werkte wel, alleen bleek het veiligheidscertificaat per ongeluk verlopen te zijn. Daardoor kregen gebruikers de melding dat de site mogelijk niet veilig zou zijn, wat overigens wel het geval was en is.

Het was mogelijk een uitzondering maken en de site te vertrouwen en deze zo gewoon te bezoeken. Inmiddels is het certificaat vernieuwd en zijn de meldingen dus verdwenen. Met excuses voor de verwarring en overlast.

Interieurprofessionals kunnen zich overigens gratis registeren om vaknieuws te ontvangen.


Voordelen registratie:
- Ontvang de nieuwste artikelen eventueel via eMail (dagelijks of wekelijks)
- Selecteer daarbij op interessante onderwerpen (algemeen, decoratie, interieurbekleding, meubelen, slapen, verlichting en/of vloeren)
- Zoek in het nieuws(archief)
- Bekijk de uitgebreide agenda.Links

www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws , interieur, interieurjournaal, journaal, vaknieuws, interieurprofs, vakmedium, vakmedia, vakblad, vaktijdschrift, veilig, secure, ssl, site, b2b, interieurprofessionals, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden