Fast introduceert Orizon collectie

Donderdag 28 november 2019

Op meubelbeurs IMM 2020 toont de Italiaanse meubelproducent Fast verschillende nieuwe en vernieuwde producten. Zo breidt het bedrijf de Orizon collectie uit met eettafels en banken.
Fast introduceert Orizon collectie
Fast introduceert Orizon collectie Fast introduceert Orizon collectie

De Orizon van Fast, ontworpen door de Spaanse Studio Lievore Altherr, is het resultaat van jaren materiaalonderzoek. Dit leidde tot Natuall: een finish die de functionaliteit van aluminium combineert met de warme textuur van hout. De basis van de meubelen is van aluminium, maar ze worden afgewerkt met dit bijzondere materiaal.

 

Het ontwerp van deze collectie doet denken aan het traditionele houten tuinmeubilair, maar is volgens Fast lichtgewicht, UV bestendig en kan tegen alle weersomstandigheden. De meubelen zijn echter geschikt voor buiten én binnen. De Orizon-collectie bestaat uit eettafels, salontafels, banken, banken, loungebanken en chaise-longues. De kussens (verwijderbaar en ook in waterproof versie leverbaar) voegen volgens Fast comfort toe.

 

Nederlandse agent voor Fast is By Otten Agenturen, One 4 One verdeelt het merk in België en Luxemburg.

 Links

www.fastgarden.it
www.byotten.nl
www.lievorealtherr.com

Tags

Buitenwonen, tuin, outdoor, tuinmeubelen, tuinmeubel, Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #fastspa. #fast, #byotten, #fastgarden, #lievorealtherr, #one4one, #onefourone

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden