Fast introduceert Orizon collectie

Donderdag 28 november 2019

Op meubelbeurs IMM 2020 toont de Italiaanse meubelproducent Fast verschillende nieuwe en vernieuwde producten. Zo breidt het bedrijf de Orizon collectie uit met eettafels en banken.
Fast introduceert Orizon collectie
Fast introduceert Orizon collectie Fast introduceert Orizon collectie

De Orizon van Fast, ontworpen door de Spaanse Studio Lievore Altherr, is het resultaat van jaren materiaalonderzoek. Dit leidde tot Natuall: een finish die de functionaliteit van aluminium combineert met de warme textuur van hout. De basis van de meubelen is van aluminium, maar ze worden afgewerkt met dit bijzondere materiaal.

 

Het ontwerp van deze collectie doet denken aan het traditionele houten tuinmeubilair, maar is volgens Fast lichtgewicht, UV bestendig en kan tegen alle weersomstandigheden. De meubelen zijn echter geschikt voor buiten én binnen. De Orizon-collectie bestaat uit eettafels, salontafels, banken, banken, loungebanken en chaise-longues. De kussens (verwijderbaar en ook in waterproof versie leverbaar) voegen volgens Fast comfort toe.

 

Nederlandse agent voor Fast is By Otten Agenturen, One 4 One verdeelt het merk in België en Luxemburg.

 Links

www.fastgarden.it
www.byotten.nl
www.lievorealtherr.com

Tags

Buitenwonen, tuin, outdoor, tuinmeubelen, tuinmeubel, Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #fastspa. #fast, #byotten, #fastgarden, #lievorealtherr, #one4one, #onefourone

Gerelateerd nieuws
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden