Headlam houdt van Amore

Donderdag 28 november 2019

Groothandel Headlam komt dit najaar met de het nieuw tapijt Amore. Dit voelt volgens het bedrijf super zacht aan en is trapgeschikt.
Headlam houdt van Amore
Headlam houdt van Amore Headlam houdt van Amore Headlam houdt van Amore

Headlams nieuwe tapijt Amore heeft volgens de firma een luxe uitstraling en is erg geschikt om een vloerkleed van te maken. Op deze manier kan het geluid dempen in een ruimte waar een harde vloer ligt. De verbetering van de akoestiek is volgens de groothandel sowieso een belangrijk argument om te kiezen voor tapijt.

 

Amore is vier meter breed en heeft een adviesverkoopprijs van € 179,95 per strekkende meter. De trendkleur oud roze (Powder, foto 1) is te vinden in het kleurpalet, aangevuld met het bruinere Almond (foto 2) of nog donkerdere Beaver. Aan de andere kant is Amore ook beschikbaar in koele tinten, zoals vergrijsd blauw (foto 3 en 4).

 Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, tapijt, karpet, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #Headlam, #Amore

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden