Headlam houdt van Amore

Donderdag 28 november 2019

Groothandel Headlam komt dit najaar met de het nieuw tapijt Amore. Dit voelt volgens het bedrijf super zacht aan en is trapgeschikt.
Headlam houdt van Amore
Headlam houdt van Amore Headlam houdt van Amore Headlam houdt van Amore

Headlams nieuwe tapijt Amore heeft volgens de firma een luxe uitstraling en is erg geschikt om een vloerkleed van te maken. Op deze manier kan het geluid dempen in een ruimte waar een harde vloer ligt. De verbetering van de akoestiek is volgens de groothandel sowieso een belangrijk argument om te kiezen voor tapijt.

 

Amore is vier meter breed en heeft een adviesverkoopprijs van € 179,95 per strekkende meter. De trendkleur oud roze (Powder, foto 1) is te vinden in het kleurpalet, aangevuld met het bruinere Almond (foto 2) of nog donkerdere Beaver. Aan de andere kant is Amore ook beschikbaar in koele tinten, zoals vergrijsd blauw (foto 3 en 4).

 Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, tapijt, karpet, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #Headlam, #Amore

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciŽle man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden