Kleurenpalet Chromotica van Vibia

Vrijdag 29 november 2019

De Spaanse verlichtingsfabrikant Vibia heeft onder de noemer Chromatica samen met Note Design Studio een palet van 23 kleuren geselecteerd voor gebruik in hun armaturen.
Kleurenpalet Chromotica van Vibia
Kleurenpalet Chromotica van Vibia Kleurenpalet Chromotica van Vibia Kleurenpalet Chromotica van Vibia

Vibia ontwikkelde Chromatica, een innovatieve tool voor architecten en interieurontwerpers, in samenwerking met Note Design Studio. Chromatica is een eerste serie van 23 kleuren, geselecteerd om te combineren met hedendaagse ruimtes en interieurs.

 

Vibia heeft zich laten inspireren door bouwmaterialen die momenteel door architecten worden gebruikt. Het chromatische palet is verdeeld in de categorieën licht, donker, neutraal, levendig en subtiel. Levendige kleuren kunnen worden gecombineerd met stabiele basiskleuren. Dit systeem helpt architecten en interieurontwerpers volgens Vibia om hun ideeën te vertalen in sensaties. De kleuren zijn beschikbaar in diverse oppervlakteafwerkingen, variërend van mat tot glanzend, voor het combineren met materialen en verschillende tonen zoals steen, beton, metaal en tegels.

 

Vibia wordt in Nederland verdeeld door Eikelenboom bv uit Amsterdam en in België door Collective uit Brugge.Links

www.vibia.com
www.collective.be
www.eikelenboom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, kleuren, kleurenpalet, #Chromatica, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Nieuwe handgeblazen lampcollectie Sino
Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina introduceert Sino, een nieuwe serie lampen van handgeblazen glas.
lees verder
 
Interieurjournaal veilig
lees verder
Nieuwe COO Koelnmesse
De opvolger van de eind 2018 vertrokken Katharina Hamma bij de Koelnmesse is bekend en komt van de Deutsche Messe. Hij start per 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden