Kleurenpalet Chromotica van Vibia

Vrijdag 29 november 2019

De Spaanse verlichtingsfabrikant Vibia heeft onder de noemer Chromatica samen met Note Design Studio een palet van 23 kleuren geselecteerd voor gebruik in hun armaturen.
Kleurenpalet Chromotica van Vibia
Kleurenpalet Chromotica van Vibia Kleurenpalet Chromotica van Vibia Kleurenpalet Chromotica van Vibia

Vibia ontwikkelde Chromatica, een innovatieve tool voor architecten en interieurontwerpers, in samenwerking met Note Design Studio. Chromatica is een eerste serie van 23 kleuren, geselecteerd om te combineren met hedendaagse ruimtes en interieurs.

 

Vibia heeft zich laten inspireren door bouwmaterialen die momenteel door architecten worden gebruikt. Het chromatische palet is verdeeld in de categorieën licht, donker, neutraal, levendig en subtiel. Levendige kleuren kunnen worden gecombineerd met stabiele basiskleuren. Dit systeem helpt architecten en interieurontwerpers volgens Vibia om hun ideeën te vertalen in sensaties. De kleuren zijn beschikbaar in diverse oppervlakteafwerkingen, variërend van mat tot glanzend, voor het combineren met materialen en verschillende tonen zoals steen, beton, metaal en tegels.

 

Vibia wordt in Nederland verdeeld door Eikelenboom bv uit Amsterdam en in België door Collective uit Brugge.Links

www.vibia.com
www.collective.be
www.eikelenboom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, kleuren, kleurenpalet, #Chromatica, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
 
Natuzzi presenteert Deep
lees verder
Interieur naar 2021
Terwijl de meeste beurzen vanaf september - met gepaste maatregelen tegen corona - weer verwachten door te kunnen gaan, geldt dat niet voor Interieur 2020 in oktober.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden