Circulariteitsindex op Inside/Inside

Vrijdag 29 november 2019

Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
Circulariteitsindex op Inside/Inside

Vorig jaar startte Inside/Inside, een online platform waarop objectief inzichtelijk is hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Initiatiefnemers zijn het Dutch Green Building Council (DGBC), Ex Interiors en het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie).

Nu heeft deze club de Circulariteitsindex aan de site toegevoegd. Deze index geeft inzicht in het percentage hergebruikte grondstoffen/materialen als ook de te hergebruiken grondstoffen/materialen van een product of materiaal. Met deze toevoeging krijgt de gebruiker een nog vollediger beeld van de duurzaamheid van een product/materiaal.

 

Iedereen die hier meer over wil weten is 12 december van 16-18 uur welkom in Broeinest, Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam. Aanmelden vooraf is wel verplicht.
Links

www.ahrend.com
www.baars-bloemhoff.nl
www.betakantoorstoelen.nl
www.breeam.nl
www.casala.com
www.cbm.nl
www.coors.nl
www.dataflex-int.com
www.drentea.nl
www.dsm-niaga.com
www.dgbc.nl
www.ekotexwandafwerking.nl
www.eromes.nl
www.ex-interiors.nl
www.flokk.com
www.forbo-flooring.nl
www.gispen.nl
www.insideinside.nl
www.interface.com
www.kvadrat.dk
www.maiburg.nl
www.moduplus.nl
www.nibe.org
www.pfleiderer.nl
www.tarkett.nl
www.technoplanning.nl
www.vepa.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, textiel, verf, jaloezie, raam, raambekleding, gordijn, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #ahrend, #baarsbloemhoff, #betakantoorstoelen, #breeam, #dutchgreenbuildingcouncil, #dgbc, #casala, #cbm, #coors, #dataflex, #gbc, #drentea, #dsm, #flokk, #hag, #niaga, #dsmniaga, #ekotex, #eromes, #exinteriors, #forboflooring, #forbo, #gispen, #insideinside, #interface, #kvadrat, #maiburg, #moduplus, #modu+, #pfleiderer, #tarkett, #technoplanning, #vepa, #nederlandsinstituutvoorbouwbiologieenecologie, #nibe

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciŽle man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden