Circulariteitsindex op Inside/Inside

Vrijdag 29 november 2019

Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
Circulariteitsindex op Inside/Inside

Vorig jaar startte Inside/Inside, een online platform waarop objectief inzichtelijk is hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Initiatiefnemers zijn het Dutch Green Building Council (DGBC), Ex Interiors en het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie).

Nu heeft deze club de Circulariteitsindex aan de site toegevoegd. Deze index geeft inzicht in het percentage hergebruikte grondstoffen/materialen als ook de te hergebruiken grondstoffen/materialen van een product of materiaal. Met deze toevoeging krijgt de gebruiker een nog vollediger beeld van de duurzaamheid van een product/materiaal.

 

Iedereen die hier meer over wil weten is 12 december van 16-18 uur welkom in Broeinest, Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam. Aanmelden vooraf is wel verplicht.
Links

www.ahrend.com
www.baars-bloemhoff.nl
www.betakantoorstoelen.nl
www.breeam.nl
www.casala.com
www.cbm.nl
www.coors.nl
www.dataflex-int.com
www.drentea.nl
www.dsm-niaga.com
www.dgbc.nl
www.ekotexwandafwerking.nl
www.eromes.nl
www.ex-interiors.nl
www.flokk.com
www.forbo-flooring.nl
www.gispen.nl
www.insideinside.nl
www.interface.com
www.kvadrat.dk
www.maiburg.nl
www.moduplus.nl
www.nibe.org
www.pfleiderer.nl
www.tarkett.nl
www.technoplanning.nl
www.vepa.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, textiel, verf, jaloezie, raam, raambekleding, gordijn, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #ahrend, #baarsbloemhoff, #betakantoorstoelen, #breeam, #dutchgreenbuildingcouncil, #dgbc, #casala, #cbm, #coors, #dataflex, #gbc, #drentea, #dsm, #flokk, #hag, #niaga, #dsmniaga, #ekotex, #eromes, #exinteriors, #forboflooring, #forbo, #gispen, #insideinside, #interface, #kvadrat, #maiburg, #moduplus, #modu+, #pfleiderer, #tarkett, #technoplanning, #vepa, #nederlandsinstituutvoorbouwbiologieenecologie, #nibe

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden