Kuipers van Mflor naar Rinos

Vrijdag 29 november 2019

Peter Kuipers gaat vanaf 2020 werken bij de internationaal opererende entreemattenspecialist Rinos.
Kuipers van Mflor naar Rinos
Kuipers van Mflor naar Rinos

Foto: Peter Kuipers geheel rechts voor Mflor en Solcora in actie tijdens de afgelopen Domotex


Peter Kuipers
(60) heeft de afgelopen acht jaar gewerkt bij Mflor. Daarvoor werkte hij onder meer bij Willard en Partners in Design. Kuipers over zijn tijd bij Mflor: 'Samen met alle collega's kan ik terugblikken op een bijzonder mooie samenwerking, waarin we veel met het bedrijf en de sterke merken Mflor en Solcora hebben kunnen realiseren.'
 
Op 1 januari 2020 neemt hij de uitdaging aan om als algemeen directeur bij Rinos aan de slag te gaan. Zoals in maart bij de aankondiging van het vertrek van commercieel directeur Paul van Kassel reeds werd vermeld, krijgt Kuipers ook de commerciële taken onder zijn hoede. Eigenaren Harm en Martin Mulder zullen een stap terugdoen en alle operationele zaken aan hem overlaten.

 

Rinos - supporting the perfect entrance - is een specialist op het gebied van kokosmatten en schoonlooptapijt, zowel voor de residentiële als voor de professionele/projecten markt. Rinos is in januari op de komende internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex in Hannover te vinden (hal 11 op stand E04).
Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.mflor.com
www.partnersindesign.nl
www.rinos.nl
www.willard.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, personalia, #mflor, #solcora, #willard, #gebrswillard, #domotex, #rinos, #partnersindesign

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden