Kuipers van Mflor naar Rinos

Vrijdag 29 november 2019

Peter Kuipers gaat vanaf 2020 werken bij de internationaal opererende entreemattenspecialist Rinos.
Kuipers van Mflor naar Rinos
Kuipers van Mflor naar Rinos

Foto: Peter Kuipers geheel rechts voor Mflor en Solcora in actie tijdens de afgelopen Domotex


Peter Kuipers
(60) heeft de afgelopen acht jaar gewerkt bij Mflor. Daarvoor werkte hij onder meer bij Willard en Partners in Design. Kuipers over zijn tijd bij Mflor: 'Samen met alle collega's kan ik terugblikken op een bijzonder mooie samenwerking, waarin we veel met het bedrijf en de sterke merken Mflor en Solcora hebben kunnen realiseren.'
 
Op 1 januari 2020 neemt hij de uitdaging aan om als algemeen directeur bij Rinos aan de slag te gaan. Zoals in maart bij de aankondiging van het vertrek van commercieel directeur Paul van Kassel reeds werd vermeld, krijgt Kuipers ook de commerciële taken onder zijn hoede. Eigenaren Harm en Martin Mulder zullen een stap terugdoen en alle operationele zaken aan hem overlaten.

 

Rinos - supporting the perfect entrance - is een specialist op het gebied van kokosmatten en schoonlooptapijt, zowel voor de residentiële als voor de professionele/projecten markt. Rinos is in januari op de komende internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex in Hannover te vinden (hal 11 op stand E04).
Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.mflor.com
www.partnersindesign.nl
www.rinos.nl
www.willard.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, personalia, #mflor, #solcora, #willard, #gebrswillard, #domotex, #rinos, #partnersindesign

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciŽle man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden