In gesprek met Marcel Wanders

Woensdag 30 augustus 2023

In gesprek met ontwerper Marcel Wanders in De Interieur Club Live Talk op Business Tuesday op de VT Wonenbeurs.
In gesprek met Marcel Wanders
In gesprek met Marcel Wanders

Op dinsdag 3 oktober komt op de VT Wonen & Design Beurs in Vijfhuizen een speciaal programma voor interieurprofessionals terug: Business Tuesday. Deze dag is georganiseerd in samenwerking met De Interieur Club. Iedereen kan op de eerste dag van de beurs andere ondernemers uit de interieur- en designbranche ontmoeten voor een prikkelend programma bestaande uit Business Talks, Power-up Panels, een Business netwerklunch en een Highlight Tour over de beurs.


Mark Timo
en Gertrude van den Brink gaan tijdens de Business Tuesday in een volgende De Interieur Club Live Talk in gesprek met ontwerper Marcel Wanders. In deze Live Talks van De Interieur Club zijn ondernemers en interieurprofessionals uit de branche te gast. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten.

 

Marcel Wanders vertelt je alles over zijn nieuwe bedrijf Basta, waarbij een duurzame, modulaire designbank lokaal en efficiënt wordt geproduceerd en verkocht, en voorziet je van inspiratie en ondernemerslessen. Over het wie, wat en waarom van het in de markt zetten van een nieuw en duurzaam product. En zoals bij iedere Live Talk mogen de aanwezigen zelf ook vragen stellen aan Marcel Wanders!

 

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieurontwerper. Met zijn ontwerpstudio was hij verantwoordelijk voor meer dan 1.900 iconische product- en interieurontwerpervaringen over de hele wereld voor particuliere klanten en premiummerken zoals Alessi, Amsterdam Airport, Audi, Baccarat, Bisazza, Christofle, Kase Corporation/ Decorte, Flos, KLM , Hyatt Hotels Corporation, LH&E Group, Louis Vuitton, Miramar Group, Morgans Hotel Group en tientallen anderen.Links

www.deinterieurclub.com
www.marcelwanders.com
www.vtwonen.nl/beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, ontwerper, icoon, designer, interieurontwerper, businesstalk, presentatie, bijeenkomst, interieurdesigners, interieurarchitecten, discussie, gesprek, podcast, business, exposant, interieurbranche, #marcelwanders, #deinterieurclub, #vtwonenbeurs

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden