In gesprek met Marcel Wanders

Woensdag 30 augustus 2023

In gesprek met ontwerper Marcel Wanders in De Interieur Club Live Talk op Business Tuesday op de VT Wonenbeurs.
In gesprek met Marcel Wanders
In gesprek met Marcel Wanders

Op dinsdag 3 oktober komt op de VT Wonen & Design Beurs in Vijfhuizen een speciaal programma voor interieurprofessionals terug: Business Tuesday. Deze dag is georganiseerd in samenwerking met De Interieur Club. Iedereen kan op de eerste dag van de beurs andere ondernemers uit de interieur- en designbranche ontmoeten voor een prikkelend programma bestaande uit Business Talks, Power-up Panels, een Business netwerklunch en een Highlight Tour over de beurs.


Mark Timo
en Gertrude van den Brink gaan tijdens de Business Tuesday in een volgende De Interieur Club Live Talk in gesprek met ontwerper Marcel Wanders. In deze Live Talks van De Interieur Club zijn ondernemers en interieurprofessionals uit de branche te gast. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten.

 

Marcel Wanders vertelt je alles over zijn nieuwe bedrijf Basta, waarbij een duurzame, modulaire designbank lokaal en efficiënt wordt geproduceerd en verkocht, en voorziet je van inspiratie en ondernemerslessen. Over het wie, wat en waarom van het in de markt zetten van een nieuw en duurzaam product. En zoals bij iedere Live Talk mogen de aanwezigen zelf ook vragen stellen aan Marcel Wanders!

 

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieurontwerper. Met zijn ontwerpstudio was hij verantwoordelijk voor meer dan 1.900 iconische product- en interieurontwerpervaringen over de hele wereld voor particuliere klanten en premiummerken zoals Alessi, Amsterdam Airport, Audi, Baccarat, Bisazza, Christofle, Kase Corporation/ Decorte, Flos, KLM , Hyatt Hotels Corporation, LH&E Group, Louis Vuitton, Miramar Group, Morgans Hotel Group en tientallen anderen.Links

www.deinterieurclub.com
www.marcelwanders.com
www.vtwonen.nl/beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, ontwerper, icoon, designer, interieurontwerper, businesstalk, presentatie, bijeenkomst, interieurdesigners, interieurarchitecten, discussie, gesprek, podcast, business, exposant, interieurbranche, #marcelwanders, #deinterieurclub, #vtwonenbeurs

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden