Nice Stuff

Woensdag 30 augustus 2023

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. In zijn boek Nice Stuff laat hij de lezer zien hoe hij met 'nice stuff' en kleur zijn interieur veel persoonlijker kan maken.
Nice Stuff
Nice Stuff Nice Stuff

Theo-Bert Pot neemt je in het boek Nice Stuff mee in zijn persoonlijke interieurreis, waarbij hij laat zien hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. De titels van de hoofdstukken geven al weer wat de lezer kan verwachten, dit zijn: inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen.

 

In het tweede deel van het boek laat Pot hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe een interieur compleet verandert als je voor een andere stijl kiest.


ISBN/EAN 978 90 8989 958 3 | Hardback/Gebonden | 256 pagina's | € 39,99 | Nederlands

Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.terralannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, #nicestuff, #lannoo, #terralannoo

Gerelateerd nieuws
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden