Nice Stuff

Woensdag 30 augustus 2023

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. In zijn boek Nice Stuff laat hij de lezer zien hoe hij met 'nice stuff' en kleur zijn interieur veel persoonlijker kan maken.
Nice Stuff
Nice Stuff Nice Stuff

Theo-Bert Pot neemt je in het boek Nice Stuff mee in zijn persoonlijke interieurreis, waarbij hij laat zien hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. De titels van de hoofdstukken geven al weer wat de lezer kan verwachten, dit zijn: inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen.

 

In het tweede deel van het boek laat Pot hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe een interieur compleet verandert als je voor een andere stijl kiest.


ISBN/EAN 978 90 8989 958 3 | Hardback/Gebonden | 256 pagina's | € 39,99 | Nederlands

Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.terralannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, #nicestuff, #lannoo, #terralannoo

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden