Imm 2022: volle kracht vooruit

Vrijdag 12 november 2021

Over 10 weken opent interieur vakbeurs Imm weer zijn deuren. Zo'n 600 bedrijven uit 51 landen worden van 17-23 januari in Keulen verwacht, 75% van buiten Duitsland.
Imm 2022: volle kracht vooruit

Dat hoge percentage (75%) buitenlandse  exposanaten is volgens organisator Koelnmesse een bewijs voor het belang van Imm cologne als een wereldwijd industrieplatform - vooral in het licht van de uitzonderlijke omstandigheden. Zelfs in deze kleinere vorm qua aantallen blijft Imm volgens de Koelnmesse het grootste en meest relevante forum voor de interieurindustrie. De organisatie ziet het aantal exposanten op Imm cologne 2022 als een goede uitgangspositie voor een succesvolle doorstart, maar verwacht dat de bezoekersaantallen onder het pre-pandemische niveau zullen liggen.

 

In totaal zal Imm cologne 2022 negen zalen beslaan. Pure, het format voor ontwerpkwaliteit, wordt opgevoerd in de hallen 11.1, 11.2, 2.2 en 3.2, aangevuld met hal 4.2, waar Pure Architects met Connect zal worden gehost. De interieurwereld Connect presenteert de nieuwe oplossingen voor wonen in een digitale toekomst in een brede, spraakmakende showcase. De interieurwereld Home is het nieuwe adres voor inrichtingsoplossingen die passen bij elke levensstijl. Het zal de hallen 10.1, 10.2, 5.2 plus hallen 6 en 7 en hal 9 bezetten.

 

Koelnmesse heeft zorgvuldig rekening gehouden met de vereisten van de Coronavirus-beschermingsverordening voor de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het CH3CK-principe geldt voor iedereen die het beursterrein wil betreden. Dit betekent dat exposanten en bezoekers drie mogelijkheden hebben om toegang te krijgen tot het evenement: Ze moeten Covid-19 ingeënt, hersteld of getest zijn. Alle maatregelen samen creëren een omgeving waarin het bedrijfsleven volgens de organisatie weer kan groeien.

 

Toegangstickets.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, smart home, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm22, #imm2022, #immcologne, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden