Huisshow Kolony

Vrijdag 29 januari 2021

Kolony is een woonaccessoireslabel met naar eigen zeggen meer dan 3.000 producten in het assortiment. De hele maand februari houdt de groothandel een huisshow in hun Cash & Carry-showroom in Oldebroek.
Huisshow Kolony
Huisshow Kolony Huisshow Kolony Huisshow Kolony

Kolony is een groothandel in woonaccessoires. In hun assortiment zitten onder meer producten als raderklokken, metalen items en droogbloemen. Het bedrijf stelt zelf haar collecties samen en zorgt er daar bij voor dat elk product bijdraagt aan de Kolony-uitstraling.


In de hele maand februari houdt Kolony in haar cash & carry-showroom aan de Elzenweg 7 in Oldebroek een huisshow, die overigens alleen op afspraak te bezoeken is. Hier kunnen kunnen de items ook direct meegenomen worden. De groothandel levert uitsluitend aan wederverkopers. Vertegenwoordiger Kay Pettinga kan ook uitleg geven over de mogelijkheden om een totaalconcept van Kolony in een (deel van een) winkel te presenteren.Links

www.kolony.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, beurs, huisshow, evenement, show, droogbloem, vaas, tafel, klok, bloem, woondecoratie, cash & carry, #kolony, #cashcarry

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden