Nu op Trade Days ETC

Vrijdag 29 januari 2021

Op 1 februari is er, zoals gewoonlijk op maandag, weer een Trade Day in het ETC Design Center Europe. Interieurprofessionals zijn dan op afspraak van harte welkom. Vanwege corona gaat de ETC Design Experience dit voorjaar niet door. Naast maandag 8 is er dinsdag 9 februari wl een extra Trade Day.
Nu op Trade Days ETC
Nu op Trade Days ETC Nu op Trade Days ETC Nu op Trade Days ETC Nu op Trade Days ETC

Onder meer Daantje de Vaan van Lichtstudio De Vaan en Roberto Treffers van Licht- en Lichtplanadvies zijn standhouders in het showroomcentrum. Zij merken tijdens de Corona periode meer interesse voor hoog kwalitatieve verlichting. Vanuit de showroom in het ETC Design Center in Culemborg wordt volgens hen meer en meer gevraagd naar expertise op het gebied van LED technologie.

 

De komst van LED technologie heeft er voor gezorgd dat kennis van de materie een echt specialisme is geworden. Licht- en Lichtplanadvies adviseert vanaf de ontwerpfase de juiste toepassingen van verlichting voor iedere omgeving en ruimte. Lichtstudio De Vaan is importeur van diverse designmerken voor binnen- en buiten verlichting. De Shoemaker (foto 1) is een armatuur van het Spaanse merk Grok, de vilten afwerking zorgt voor akoestische demping. Bovendien is de kleurtemperatuur naar warm wit in te stellen voor een meer intieme sfeer.

 

ETC-exposant La Aurelia Design (foto 3 en 4) is recent uitgeroepen tot Best Luxury Wallcovering Design Company door Luxlife magazine. Voor het vijfde jaar zijn door een vakjury de Global Hospitality Awards uitgereikt aan ondernemingen die variatie en talent tonen binnen de sector en uitstekende service leveren aan hun klanten. Volgens de jury springt La Aurelia eruit vanwege de kenmerkende high-end collecties met aanpasbare wallpaper basis modellen. Deze kunnen worden toegepast voor elk hospitality project en zijn niet beperkt door model, afmeting, kleurenschema of patroonherhaling. Hiermee creëert de studio bijzondere unica. Vanzelfspreken was het team La Aurelia Design zeer verguld en heeft met trots de award in ontvangst genomen.

 

Tenslotte noemen we nog een andere noviteit: de nieuwe collectie van Phillip Jeffries by Prades Interior Concepts. Resort bestaat uit 19 nieuwe collecties en 173 nieuwe kwaliteiten wandbekleding. Het totaal is geinspireerd door de gewaagde kleuren en het moderne minimalisme van chique resorts, van de kunst bij Palm Beach tot de woestijnen van Palm Springs. Zoals de kwaliteit Parasol Stitch (foto 5), waarbij geometrische designs geborduurd zijn op natuurlijk sisal.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.la-aurelia.com
www.lichtstudiodevaan.nl
www.lichtplanadvies.eu
www.phillipjeffries.com
www.prades.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, verlichting, behang, wandbekleding #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #lichtstudiodevaan, #lichtplanadvies, #grok, #laaureliadesign, #pradesinteriorconcepts, #phillipjeffries

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden