Natuurlijk buitenleven Ethimo

Donderdag 28 januari 2021

Met zijn catalogus voor 2021 laat Ethimo opnieuw zien dat het Italiaanse bedrijf zijn buitenmeubels ziet als een verlengstuk van het interieurs. Zijn nieuwe producten draaien volgens Ethimo om de kunst van het buitenleven.
Natuurlijk buitenleven Ethimo
Natuurlijk buitenleven Ethimo Natuurlijk buitenleven Ethimo

Buitenleven dat steeds dichter bij de natuur staat, dat stelt fabrikant Ethimo zich ten doel. Ethimo kiest ervoor om ‘het verhaal’ van zijn creaties te vertellen door middel van een landschap dat de essentie van elk seizoen benadrukt met zijn kleuren. Achtergronden in de nieuwe catalogus voor 2021 zijn bijvoorbeeld de Botanische Tuinen in Palermo, door Goethe beschreven als 'de mooiste plek ter wereld' en het Toscaanse platteland met zijn zacht glooiende heuvels.

 

Ethimo gebruikt natuurlijke materialen zoals rotan of teak, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het nieuwe lounge bed (foto 1) wordt uitgevoerd in Accoya of Siberische Larix en aluminium. De bank, fauteuils en losse elementen uit de Venexia collectie (foto 2) zijn ook uitgevoerd in aluminium. De lounge armchair (foto 3) is uitgevoerd in flat rope en natuurlijk teak, met kussens in verschillende soorten stoffen.

 

Ethimo heeft in België vier dealers, in Nederland zes. Het merk wordt onder meer geleverd via Arie Tuinarchitectuur, exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.arietuinarchitectuur.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.ethimo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #arietuinarchitectuur, #ethimo, #etcdce, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden