Nieuwe ontwerpen van Montis

Woensdag 27 januari 2021

Een nieuw jaar, vraagt volgens Montis om nieuwe ontwerpen. Daarom verwelkomt de meubelfabrikant uit Dongen twee nieuwe fauteuils: Vico Lazy en Ella Soft. Ook introduceert het bedrijf een nieuw onderstel voor de Luna stoel.
Nieuwe ontwerpen van Montis
Nieuwe ontwerpen van Montis Nieuwe ontwerpen van Montis Nieuwe ontwerpen van Montis Nieuwe ontwerpen van Montis

Vico Lazy (foto 1 en 2) is het ‘zusje’ van eetkamerstoel Vico. De stoel is volgens Montis net elegant en compact. Deze versie is alleen lager, met een verlaagd, gekantelde noten- of eikenhouten onderstel. Door de vloeiende constructie van zitting, arm- en versmalde rugleuning garandeert de stoel volgens de fabrikant maximaal comfort en bewegingsvrijheid.

 

Ella (foto 3 en 4) is een staande draaifauteuil van Montis. Naast de strakke originele variant is er nu de Ella soft, met een gewatteerde binnenkant en subtiele ton-sur-ton stiknaden. Hiermee speelt de fauteuil in op de behoefte naar meer zachtheid. Het is mogelijk om aan de binnen- en buitenkant verschillende stof- en leervarianten te kiezen.

 

Tenslotte is er de verandering van de Luna stoel. Het omgedraaide detail van de armleuning omsluit Luna (foto 5) volgens Montis als een perfect zittend kledingstuk. Geraffineerde stiksels en plooien benadrukken het uitnodigende volume.



Links

www.montis.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, lounge, ontwerp, #montis, #ellasoft, #vicolazy, #Luna

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden