Houten Lego aan de wand

Donderdag 16 december 2021

Lego blijft populair, ook bij volwassenen. Het merk richt zich dan ook bewust op deze doelgroep. Deens designmerk Room Copenhagen introduceert samen met Lego nu een collectie houten woonaccessoires.
Houten Lego aan de wand
Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand

In 1932 begon Lego met de productie van de welbekende blokjes. Zij waren toen nog niet van kunststof, maar van hout. 90 Jaar geleden worden houten woonaccessoires van het merk uitgebracht door Room Copenhagen. Opberglades, fotolijstjes, wandplanken, muurhangers en een houten Lego-figuur zijn onderdeel van de collectie. Zij zijn gemaakt van FSC gecertificeerd eiken in gezeepte of donker gebeitste afwerking.

 

De producten zijn op schaal ontworpen naar de originele steentjes, dus de verschillende items zijn ook nog stapelbaar. De collectie is onder andere te koop bij bol.com. De prijzen variëren van € 109,99 voor een fotolijstje tot € 229,99 voor een houten opberglade. Investeren in Lego zelf kan trouwens zeer lucratief zijn, volgens recent onderzoek kan dit meer opleveren dan investeren in goud.Links

www.roomcopenhagen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, #lego, #roomcopenhagen

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden