Omzetkansen met TV-standaard

Donderdag 16 december 2021

De toenemende populariteit van het plaatsen van een flatscreen TV op een design standaard biedt retailers extra kansen.
Omzetkansen met TV-standaard
Omzetkansen met TV-standaard Omzetkansen met TV-standaard Omzetkansen met TV-standaard

Het plaatsen van een flatscreen op een design tv-standaard is bezig aan een opmars. In steeds meer interieurs biedt een vrijstaande televisiestandaard de oplossing voor ruimtes met veel ramen of hoeken. Maar ook in situaties waarin de televisie gemakkelijk te verplaatsen of in hoogte te verstellen moet zijn, is een tv-standaard uiterst handig. Naast deze praktische overweging is een design standaard ook een lust voor het oog. Niet gek dus, dat steeds meer consumenten kiezen voor deze smaakvolle oplossing. Deze toenemende populariteit biedt retailers extra kansen.

 

Door naast meubels en accessoires ook televisie-oplossingen als cross-selling product aan te bieden, verhoogt de retailer zijn kassa-aanslag. Het Nederlandse merk Xtrarm biedt hiervoor een fraaie collectie tv-standaards, alsook muurbeugels. Retailers hoeven voor deze snelle extra verkoop geen voorraad aan te houden. Vandaag besteld is morgen direct bij de klant in huis.

 

Een tv-standaard is een stijlvolle, functionele accessoire voor in huis. Bij het (her)inrichten van een woning is de mogelijke plek van de televisie vaak bepalend voor de opstelling van de zithoek. Met vrijstaande tv-standaards wordt deze beperking weggenomen en kan de zithoek vormgegeven worden zonder compromissen. Deze ontwerpflexibiliteit levert niet alleen extra kansen voor de interieuradviseur, ook de vriendelijke verkoopprijs van de Xtrarm tv-oplossingen biedt perspectief.

 

Het presenteren van Xtrarm tv-oplossingen op de winkelvloer is al mogelijk bij een zeer lage investering. Een selectie tv-standaards en -beugels kunnen op een zeer beperkt vloeroppervlak of in de reeds aanwezige stijlkamers getoond worden. Online zijn eventueel de overige varianten en afwerkingen te tonen. Bij aankoop kan het gekochte product direct meegegeven worden, indien deze op voorraad genomen is. Het product kan ook direct in de winkel online voor de klant worden besteld, waarbij de klant het product de volgende dag in huis heeft.

 

Het merk Xtrarm is van Nederlandse bodem en combineert kwaliteit, functie en design in zijn collectie televisiebeugels en -standaarden.  Kwaliteit staat daarbij voorop: door gebruik te maken van duurzame materialen hebben de producten een lange levensduur. De collectie bestaat uit vrijstaande design vloerstandaards in diverse uitvoeringen, diverse lange tv-beugels - waaronder de langste muurbeugel ter wereld op dit moment - inclusief meerdere draaipunten, een tafelstandaard en een monitorbeugel voor de gamefanaten. De tv-beugels en -standaarden zijn compatibel met alle televisiemerken en bijna elke televisiemaat.Links

www.xtrarm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, design, standaard, tv standaard, plafond beugel monitor, beugel, muurbeugel, wandbeugel, tv-beugel, tv beugel, televisiebeugel, waal mount, vloerstandaard, arm, tv, flatscreen, verkoop, voorraad, meubel, prijsgunstig, #xtrarm

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden