Raamdecoratieshop superspecialist

Woensdag 15 december 2021

[Sponsored artikel] - Hewo is een superspecialist op het gebied van raamdecoratie. Vanuit hun eigen raamdecoratie fabriek levert het bedrijf uit Weert alle vormen van gordijnen en zonwering, naar wens op maat!
Raamdecoratieshop superspecialist
Raamdecoratieshop superspecialist Raamdecoratieshop superspecialist Raamdecoratieshop superspecialist Raamdecoratieshop superspecialist Raamdecoratieshop superspecialist

Hewo Raamdecoratie bestaat al sinds 1983, opgericht door Henk Wouters (foto 1, links naast zijn vrouw Marlie die ook in het bedrijf werkt). Begonnen als mobiele woninginrichter is het bedrijf na bijna 40 jaar jaar uitgegroeid tot een van de grootste online raamdecoratie shops van Nederland en België. Tegenwoordig verkoopt het bedrijf uitsluitend online raambekleding via meerdere webshops, zoals Raamdecoratieshop.nl.

Het leveringsaanbod van moderne raamdecoratie bestaat uit (duo) rolgordijnen, (honinggraat) plissés, vouwgordijnen, paneelgordijnen, shades, raamdividers en houten en aluminium jaloezieën, indien gewenst op maat gemaakt. Dat gebeurt overigens met hoogwaardige apparatuur. Zo kunnen sommige stoffen alleen met geluidsgolven worden gesneden, terwijl andere met een roterend mes gesneden moeten worden. Leuk weetje: het voordeel van ultrasone snijden is het dicht smelten van de stof, wat rafelen van de stof voorkomt en de zijkanten minder kwetsbaar maakt. Een enorm aanbod van (semi)transparante en verduisterende stoffen is naar keuze verkrijgbaar.

Met een vijftiental vakmensen werkt Hewo vanuit eigen fabriek - een voormalige fabriek van Assemblagebedrijf Nederland (ABN), voorloper van Luxaflex - in Weert om raamdecoratie te bedenken, te ontwikkelen en te produceren. Klanten profiteren hierdoor van veel voordeel door de directe en snelle levering vanaf fabriek, waar ook een showroom zit. Zie ook de bedrijfspresentatievideo (5:40) op Facebook waarbij Henk Wouters wordt geïnterviewd door ex-profvoetballer John de Wolf.

Het team houdt van vakwerk en met de productie van raamdecoratie in Nederland kan het hoogwaardige kwaliteit bieden. Zo is men uitstekend in staat om te concurreren tegen grote buitenlandse webwinkels die vaak onder een Nederlandse naam bulkproducten uit Azië en Oost Europa aanbieden. Klanten zijn bij Raamdecoratieshop dan ook geen nummer maar worden gewaardeerd, ze zijn immers de reden dat het bedrijf bestaat. Dat wordt gewaardeerd en is dan ook terug te zien in de positieve reviews. Er wordt vijf jaar garantie gegeven.

Op de site van Raamdecoratieshop is het mogelijk om gratis stalen te bestellen om vooraf thuis te kunnen beoordelen of de uitgezochte kleur ook daadwerkelijk de juiste is. Het bedrijf heeft een grote voorraad materialen om snel te kunnen produceren. Daarnaast kan uiteraard een afspraak gemaakt worden om in de showroom aan de Willem I straat 57 te Weert een kijkje te komen nemen en vragen te stellen over kleurcombinaties, techniek, meten en/of monteren. Maar er is ook online veel mogelijk met de online meet- en montagehulp en ervaren binnenhuisadviseurs die zelfs op afstand in staat zijn om een goed advies te kunnen geven.

Na het gereed maken van een bestelling worden alle producten worden vóór de gratis verzending opgehangen, getest en gecontroleerd. Elk product wordt met zorg afgesteld en getest. Draadloos elektrische raamdecoratie met afstandsbediening wordt vooraf ingesteld en er wordt gekeken of de juiste componenten zijn gebruikt.


[Sponsored artikel]Links

www.hewo.nl
www.raamdecoratieshop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, bekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, interieurbekleding, weefstof, confectie, rolgordijn, plissť, vouwgordijn, gordijn, shade, paneelgordijn, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #raamdecoratieshop, #hewo, #heworaamdecoratie

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden