Herman met pensioen

Maandag 15 juni 2020

Na 39 jaar trouwe dienst bij CBM, gaat Herman Jurrius binnenkort genieten van een welverdiend pensioen.
Herman met pensioen

Na 39 jaar dienst bij de ‘Centrale Bond’ oftewel Koninklijke CBM, gaat Herman Jurrius vanaf 30 juni 2020 met pensioen. Herman Jurrius had altijd een luisterend oor en een goed advies voor ondernemers en was een lopend geschiedenisboek van de branche.

Herman was onder meer bestuurlijk secretaris en voorzitter van een veelheid aan ‘clubjes binnen en buiten CBM’ zoals de stichting promotie matrassen, vereniging van orgelbouwers in Nederland, Nederlandse vereniging van fabrikanten van plafond en wandmaterialen, vereniging baby en kleutervak en Hollandsch Slapen.

Het afscheid van Herman was gepland op de netwerkdag van 11 juni 2020, maar de coronacrisis verhinderde de doorgang. Voor wie persoonlijk afscheid willen nemen: op woensdag 16 september 2020 wordt dat tijdens een event alsnog gedaan.

Namens alle leden en medewerkers dankt de CBM Herman voor zijn inzet, passie en betrokkenheid bij de branche. De Koninklijke CBM, de Nederlandse branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, is opgericht in 1912. CBM heeft ongeveer 500 leden.Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilering, industrie, Interieurbouw, fabricage, cao, collectieve arbeidsovereenkomst, branchevereniging, lonen, werknemer, werkgevers, afscheid, personalia, herman jurrius, #cbm

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden