Happy & Hello van Headlam

Zaterdag 07 maart 2020

Met de nieuwe Lifestyle-interior gordijncollectie Happy & Hello wil Headlam de rust terug geven in huis. Niet te veel poes-pas, maar terug naar de basis. Fijne kleuren, structuren en materialen spelen in deze collectie een grote rol.
Happy & Hello van Headlam
Happy & Hello van Headlam Happy & Hello van Headlam

De lifestyle-interior collectie Happy & Hello bestaat uit zes kappen en twaalf kwaliteiten. Een kapstaal met drie kwaliteiten (Hi, Hello, Cheers) die volgens het bedrijf perfect met elkaar te combineren zijn. De gordijnstof Hi heeft een subtiele linnenlook die past bij de stof Hello (foto 2 links) die juist een striae effect heeft. Cheers heeft een glitter. Het mooie van deze stof is volgens Headlam dat de glitter vervaagd als die voor de ramen hangt.  

 

Ook de stoffen Bye (foto 2 rechts), Adios (foto 1) en Ciao zijn met elkaar te combineren. Deze stoffen hebben alle drie een rustig pallet. Vergrijsde tinten, maar ook de verbruinde tinten zijn volgens de groothandel weer terug van weggeweest. Groovy is een van de grovere gordijnstoffen uit de collectie. De grove structuur is zelfs van een afstand zichtbaar.

 

De verduisterende stoffen in de collectie heten Shine en Chique. De Chique heeft een subtiele glans, maar met een matte touch. De Shine heeft daarin tegen juist een glanzend effect. Tot slot zijn er de stoffen Happy en Healthy (foto 3). Een overgordijn en een transparant die bij elkaar passen. Roze, Petrol en Mais achtige tinten zien we in deze kwaliteiten terug.

 

Headlam klanten kunnen een abonnement nemen op het Four Seasons presentatie pakket. Dit pakket wordt bij de introductie van elke nieuwe collectie vernieuwd. Het pakket bestaat uit vier showbanen ondersteund door een sfeervolle visual, gepresenteerd in bijbehorende display. Deze presentatie is zo ontwikkeld dat hij zowel in een etalage kan staan als vrij in de ruimte. Ook de andere zijde is namelijk voorzien van een visual met pakkende tekst.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #happyandhello, #lifestylelnterior

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden