Spotlight in volle gang

Maandag 09 maart 2020

De voorjaarseditie van Spotlight is in volle gang. Ook deze maandag 9 maart is De Beursfabriek in Nieuwegein tot 17 uur open om decoratie-artikelen te ontdekken. Ook de Home & Living afdeling in DWI is geopend.
Spotlight in volle gang
Spotlight in volle gang Spotlight in volle gang Spotlight in volle gang Spotlight in volle gang Spotlight in volle gang

Organisator Jurgen Pietersen was op de eerste dag tevreden over de aanloop naar Spotlight. De meeste bezoekers lieten zich niet weerhouden door het Coronavirus en hetzelfde gold voor de exposanten. Bij het Deense Plint was ondermeer strak serviesgoed te zien (foto 1), voor een kop thee in stijl.

 

 

 

Natural Luxury specialiseert zich in woondecoratie producten gemaakt van natuurlijke materialen. Kussens van katoen (foto 2), plaids van alpaca, kussens van leer, zeer grof gebreide dekens, lams- en schapenvachten, deze zijn allemaal bij het bedrijf uit Elst te vinden.

Helemaal handgemaakt zijn de producten van Wanda Entjes. Onder de noemer Malproduct verkoopt de kunstenares woonaccessoires van porselein: vazen, hanglampen, maar ook borden in verschillende formaten (foto 3).

 

Sompex ontwerpt verlichting voor Villeroy & Boch, waaronder de lampen op foto 4. Zij zijn bedoeld voor op de eettafel en oplaadbaar middels USB. Mother.life heeft een missie, het bedrijf wil mensen meer zelfvoorzienend maken. Van deze missie maakt MicroFarm onderdeel uit: een kweekkastje en bijbehorende zaden, om microgroenten te kweken die in 7-10 dagen geoogst kunnen worden (foto 5).

Groothandel MTM Gifts verdeelt onder meer het merk Dhink, met (nacht)lampjes voor de kinderkamer. Van eenhoorn, tot zeemeermin of dinosaurus (foto 6). Deels batterij aangedreven, anderen oplaadbaar.Links

www.spotlight-event.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.plint.eu
www.naturalluxury.nl
www,malproduct.nl
www.mother.life
www.mtmgifts.com
www.sompex.de
www.villeroy-boch.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #plint, #naturalluxury, #malproduct, #motherlife, #mtmgifts, #sompex, #villeroyboch

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Spot Desk Light van J. Adams & Co
Verlichtingsfabrikant J. Adams & Co lanceert de nieuwe Spot Desk Light. De lamp van koper wordt handgemaakt in Groot-BrittanniŽ.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden