Kobe FibreGuard meubelstoffen

Vrijdag 06 maart 2020

Kobe lanceert deze maand zijn eerste assortiment van vlekbestendige meubelstoffen in samenwerking met het merk FibreGuard.
Kobe FibreGuard meubelstoffen
Kobe FibreGuard meubelstoffen Kobe FibreGuard meubelstoffen

Volgens Kobefab combineert FibreGuard de nieuwste vlekwerende technologie met hoogwaardige en stijlvolle stoffen voor interieurinrichting, die weinig onderhoud vragen en hun kwalitatieve look & feel behouden. Kobe’s FibreGuard meubelstoffen zijn volgens de leverancier verder eenvoudig te reiningen, aantrekkelijk en kleurrijk, hoogwaardig, duurzaam en kind- en diervriendelijk. De stoffen worden geleverd met FR Backcoat.

 

Deze nieuwe Kobe collectie bestaat uit vijf verschillende kwaliteiten en is onder meer te zien in de showroom in het ETC Design Center in Culemborg.


P.S. Kobefab is op zoek naar een accountmanager.

 Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #fibreguard, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden