Kobe FibreGuard meubelstoffen

Vrijdag 06 maart 2020

Kobe lanceert deze maand zijn eerste assortiment van vlekbestendige meubelstoffen in samenwerking met het merk FibreGuard.
Kobe FibreGuard meubelstoffen
Kobe FibreGuard meubelstoffen Kobe FibreGuard meubelstoffen

Volgens Kobefab combineert FibreGuard de nieuwste vlekwerende technologie met hoogwaardige en stijlvolle stoffen voor interieurinrichting, die weinig onderhoud vragen en hun kwalitatieve look & feel behouden. Kobe’s FibreGuard meubelstoffen zijn volgens de leverancier verder eenvoudig te reiningen, aantrekkelijk en kleurrijk, hoogwaardig, duurzaam en kind- en diervriendelijk. De stoffen worden geleverd met FR Backcoat.

 

Deze nieuwe Kobe collectie bestaat uit vijf verschillende kwaliteiten en is onder meer te zien in de showroom in het ETC Design Center in Culemborg.


P.S. Kobefab is op zoek naar een accountmanager.

 



Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #fibreguard, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden