Sieb en Bazz bij Flamant

Donderdag 05 maart 2020

Op zoek naar statements voor het interieur? Flamant uit Geraardsbergen brengt indrukwekkende decoratieve accessoires.
Sieb en Bazz bij Flamant
Sieb en Bazz bij Flamant Sieb en Bazz bij Flamant

Een XXL-binnenbak (130x54x19 cm - 19,5 kg) en een indrukwekkende bloempot (56x49x66 cm - 20,4 kg) die meteen je aandacht trekken: Sieb respectievelijk Bazz zijn handgemaakte stukken die in elk interieur een statement afgeven. Beide items komt voort uit een eeuwenoude traditie en deskundig vakmanschap uit India. En elk model heeft een net andere afwerking, kleur en indeling. Uniek dus, net als de makers.

Sieb (foto 1 en 2, € 495) en Bazz (foto 3, € 595) uit de Nagaland-collectie van Flamant kenmerken zich door een ruwe schoonheid. Maar ook zijn ze gewoon heel praktisch: Sieb is perfect voor het opslaan van hout, dekens of kranten en Bazz kan worden gebruikt als plantenhouder of voor opslag.Links

www.flamant.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, decoratie, groothandel, retail, winkel, outlet, keten, formule, grossier, vaas, bloempot, bak, binnenbak, houtopslag, tijdschriftenbak, #flamant

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden