Sieb en Bazz bij Flamant

Donderdag 05 maart 2020

Op zoek naar statements voor het interieur? Flamant uit Geraardsbergen brengt indrukwekkende decoratieve accessoires.
Sieb en Bazz bij Flamant
Sieb en Bazz bij Flamant Sieb en Bazz bij Flamant

Een XXL-binnenbak (130x54x19 cm - 19,5 kg) en een indrukwekkende bloempot (56x49x66 cm - 20,4 kg) die meteen je aandacht trekken: Sieb respectievelijk Bazz zijn handgemaakte stukken die in elk interieur een statement afgeven. Beide items komt voort uit een eeuwenoude traditie en deskundig vakmanschap uit India. En elk model heeft een net andere afwerking, kleur en indeling. Uniek dus, net als de makers.

Sieb (foto 1 en 2, € 495) en Bazz (foto 3, € 595) uit de Nagaland-collectie van Flamant kenmerken zich door een ruwe schoonheid. Maar ook zijn ze gewoon heel praktisch: Sieb is perfect voor het opslaan van hout, dekens of kranten en Bazz kan worden gebruikt als plantenhouder of voor opslag.Links

www.flamant.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, decoratie, groothandel, retail, winkel, outlet, keten, formule, grossier, vaas, bloempot, bak, binnenbak, houtopslag, tijdschriftenbak, #flamant

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden